header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Nieuwe versie CMHC LISA App nu beschikbaar!

App en website Nieuws afbeelding

18-9Al eerder via mail aangekondigd, maar nu ook daadwerkelijk beschikbaar... de nieuwe CMHC LISA App!!
Open snel je mobiel, open de App Store (Apple) of Google Play Store (Android) en installeer de update. 

Lees verder

Update CMHC LISA Clubapp

App en website Nieuws afbeelding

6-11De komende dagen zal er weer een update voor de CMHC Clubapp beschikbaar komen. Deze noodzakelijke updates zorgen soms voor een verstoring, maar als het goed is hoeft er geen wachtwoord meer te worden aangepast nadat de update is geïnstalleerd.

Lees verder

CMHC LISA App: Be connected... stay connected!

App en website Nieuws afbeelding

3-10Sinds enkele weken maken we bij CMHC gebruik van de een nieuwe versie van de CMHC LISA App. Vrijwel ieder lid en ouder heeft deze belangrijke update inmiddels ge├»nstalleerd.  Soms komt het echter voor dat de app niet lekker werkt. De oplossing? Gewoon weer een update activeren via de App Store (Apple) of Google Play Store (Android) en inloggen met je lidnummer en wachtwoord.

Lees verder

Laatste oproep!

App en website

27-7De korting op het nieuwe CMHC tenue geldt nog een paar dagen! Vanaf komend seizoen is dit fraaie tenue verplicht voor ieder spelend lid. Wees dus op tijd en bestel nog dit weekend een CMHC shirt, broek/rok en sokken.

Lees verder

Heb jij je nieuwe tenue nog steeds niet besteld?

App en website

20-7Vergeet het niet! Vanaf komend seizoen kunnen de oude tenues niet meer worden gebruikt. Jongste Jeugd, Jeugd, Senioren, Veteranen G-teams en Trimmers zijn verplicht om bij wedstrijden het nieuwe tenue te dragen (shirt, broek/rok, sokken). Tot één augustus geldt een flinke korting. Zie de mail van 16 juni of kijk op de website voor meer informatie!

Lees verder

Nieuw tenue al besteld?

App en website

13-7De vakantieperiode start bijna... maar voordat je vertrekt...heb jij je nieuwe tenue al besteld? Kijk op de website voor meer informatie!

Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Instagram -