header foto header foto header foto header foto header foto
 

Scheidsrechtersbeleid vernieuwd

Algemeen Nieuws afbeelding

2-3 De scheidsrechterscommissie heeft in overleg met de technische commissie en het bestuur van CMHC het scheidsrechtersbeleid herzien/vernieuwd.
Scheidsrechterskaart

Lees verder

CMHC (gedeeltelijk) rookvrij vanaf maart 2020!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-2 CMHC is met ingang van de 2e helft van het buitenseizoen (gedeeltelijk) rookvrij!
Tijdens de ALV van maandag 7 oktober werd het besluit genomen: besloten is dat onze club van maandag t/m zaterdag rookvrij wordt tot 22:00u. Op zondag mogen rokers slechts op het verhoogde terras aan de kant van veld 3 op onze accommodatie hun sigaretje roken. Het rode vlak op de plattegrond geeft

Lees verder

Vrijwilliger van de maand

Algemeen Nieuws afbeelding

11-1 Vrijwilligers zijn de kurk waarop elke vereniging drijft. Zo hebben wij CMHC vrijwilligers op diverse taken en functies. Mensen die in de weer zijn als trainer of coach van een elftal, die als scheidsrechter bij wedstrijden van de jeugd of volwassenen fluiten, maar ook mensen die in een of andere commissie zitten. En daarvan heeft onze club er veel. Veel commissies en veel vrijwilligers. Zij

Lees verder

Stem op JanWillem Boland, Clubheld van het jaar!

Algemeen Nieuws afbeelding

12-11 Vrijwilligers zijn de kurk waarop elke vereniging drijft. Zo hebben wij CMHC vrijwilligers op diverse taken en functies. Mensen die in de weer zijn als trainer of coach van een elftal, die als scheidsrechter bij wedstrijden van de jeugd of volwassenen fluiten, maar ook mensen die in een of andere commissie zitten. En daarvan heeft onze club er veel. Veel commissies en veel vrijwilligers.

Lees verder

Uitnodiging vrijwilligersuitje: naar de film

Algemeen Nieuws afbeelding

7-11 Beste vrijwilliger,
We zijn super blij met jouw inzet voor de gemeente Culemborg. En daarom bieden we je samen met de Theater de Fransche School dit uitje aan:

Lees verder

Erik van der Wijst nieuwe voorzitter Technische Commissie

Algemeen Nieuws afbeelding

14-10 Sinds afgelopen maandag 7 oktober is Erik van der Wijst voorzitter van de Technische Commissie (TC). Hij volgt Ralf Duinmeijer op, die om persoonlijke redenen met deze functie stopt. Ralf blijft wel lid van de TC.


Lees verder

CMHC zoekt een vertrouwenscontactpersoon (M/V)

Algemeen Nieuws afbeelding

11-10 Wegens vertrek van de vorige vertrouwenscontactpersoon is CMHC per direct op zoek naar een nieuwe vertrouwenscontactpersoon (VCP). Een VCP is binnen de sportvereniging het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten. De VCP is ook degene die het preventief beleid opzet binnen de vereniging.

Lees verder

Tweedehands kledingmarkt zaterdag 5 oktober

Algemeen Nieuws afbeelding

13-9 Zaterdag 5 oktober organiseren we een 2e hands hockeykledingmarkt in het clubhuis bij CMHC van 12.00-14.00uur
Scoor hier iets voor een leuk prijsje en/of lever je (te kleine, nette, schone, nog draagbare) hockeykleding voor de verkoop in. Het verkoopteam bepaalt de prijs van de kleding/accessoires.

INLEVEREN KLEDING:

Lees verder

Oude shirts naar goed doel

Algemeen Nieuws afbeelding

29-6 We zijn er blij mee dat onze voorraad oude shirts een hele goede bestemming krijgt. Via onze fijne webshop Hockeygear.eu gaan de shirts naar een goed doel: De Hockey Dreams Foundation. Voor meer informatie over dit mooie project: www.hockeydreams.nl


Lees verder

Hockey bitjes happen op 2 maart

Algemeen Nieuws afbeelding

1-2 Op zaterdag 2 maart 2019 is er de gelegenheid om een afdruk te laten maken voor een professionele gebitsbeschermer tegen gereduceerd tarief.

SPTL is aanwezig van 10:00 - 14:00 uur in het clubhuis.
Graag wel even van te voren aanmelden zodat u snel aan de beurt bent. U ontvangt een bevestiging met informatie. Aanmelden via: 

Lees verder

Steun jij Benjamin in zijn actie voor Kika ?

Algemeen Nieuws afbeelding

30-12Benjamin Hepkema, keeper van 8E1, heeft de afgelopen jaren zijn haar laten groeien voor het goede doel. Na 2,5 jaar sparen is zijn haar onlangs afgeknipt en gedoneerd om er een pruik van te maken voor mensen met de kanker.
Tijdens zijn actie is hij vaak voor een meisje aangezien. Dit deerde hem niets, want hij had het doel voor ogen. Zijn lange haar voor Kika! 

Lees verder

Prachtig CMHC feest heeft vervelend einde

Algemeen

28-11 Het leuke en gezellige feest dat CMHC zaterdagavond 24 november jl. organiseerde, eindigde diezelfde nacht in een klein handgemeen in ons clubhuis. De politie heeft op verzoek van de organisatie het handgemeen beëindigd. Daarbij is een persoon gearresteerd.

Lees verder

Wie o wie wil helpen...

Algemeen Nieuws afbeelding

12-10CMHC is een actieve club van spelende leden, jong en oud, maar ook van ouders die op allerlei wijzen de club een warm hart toedragen. Elke zaterdag rijden deze ouders hun kroost naar uitwedstrijden, zijn drukdoende als coach of trainer van hun kind en zijn ook actief als barhulp of barcoach. Hartstikke mooi! Wij zijn blij dat jullie dit allemaal belangeloos doen.

Lees verder

4 CMHC-ers in de bloemetjes gezet

Algemeen Nieuws afbeelding

17-9Op de vrijwilligers bedankdag die jaarlijks aan het eind van elk seizoen wordt georganiseerd is een viertal CMHC-ers extra in de bloemetjes gezet. Het betreft Annette en Roger van Asselt, Jan van Hoof en Carolien Slijboom. 

Roger van Asselt

Lees verder

Fijne zomervakantie!

Algemeen Nieuws afbeelding

9-7Heerlijk (bijna) vakantie!
Voor de koffers gepakt worden willen we jullie nog even attenderen op een aantal belangrijke data:
Vanaf maandag 20-8: mogelijkheid voor teams om zelf te trainen 25 aug: materialenuitgifte 25-26 aug: eerste weekend voor oefenwedstrijden ma 27 aug: start trainingen  

Lees verder

Van de voorzitter

Algemeen Nieuws afbeelding

11-6 Lieve mensen,


Het seizoen 2017-2018 zit er bijna op. Dank aan iedereen die het ook dit seizoen weer mogelijk hebben gemaakt dat onze meisjes- en jongensteams, senioren en G-teams en de trimmers een jaar lang plezier hebben beleefd op het veld. Dan denk ik aan alle trainers, coaches en managers van elk team, aan de ouders die hun kroost naar de uitwedstrijden hebben

Lees verder

Clubkleding en/of hockeystick kopen? Bij nieuwe partner Hockeygear.eu!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-6 Met ingang van seizoen 2018-2019 is CMHC een mooie samenwerking aangegaan met een nieuwe partner: Hockeygear.eu 
Hockeygear.eu zal in samenwerking met The Indian Maharadja onze huisleverancier worden voor vele hockeyzaken en de levering van onze nieuwe clubkleding.


Nieuwe clubtenue

Lees verder

Welke maat CMHC tenue heb jij? Kom passen!

Algemeen Nieuws afbeelding

22-4 Beste leden van CMHC,
Ter voorbereiding op de verplichte overstap naar een volledig nieuwe CMHC tenue, bieden wij jullie de mogelijkheid de juiste maat van het tenue te bepalen. Vervolgens kun je het tenue in de nog te openen CMHC webshop bestellen. De webshop opent begin juni. We hebben passhirts, pasbroeken en pasrokjes in alle maten, van 128 tot XXXL. Op de navolgende momenten

Lees verder

CMHC duurzame sportvereniging

Algemeen Nieuws afbeelding

11-3 Terwijl andere leden buiten in het kader van NL Doet de vereniging lente klaar maakten, werd binnen het feit gevierd dat CMHC een van de eerste duurzame hockeyclubs van Nederland is.

Lees verder

Agenda Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Algemeen Nieuws afbeelding

7-3 Datum: woensdag 21 maart 2018
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: clubhuis CMHC


Agenda:
1. Opening
2. Verkiezing penningmeester; kandidaat Jeroen Anbeek
3. Voorstellen nieuwe voorzitter Technische Commissie
4. Presentatie nieuwe website / LISA
5. Presentatie en verkiezing nieuw clubshirt/ tenue
6. Rondvraag

Lees verder

Zaterdag 10 maart: vervolg veldhockeyseizoen!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-3 We vervolgen de voorjaarscompetitie (de start van de voorjaarscompetitie) met een groot aantal activiteiten op onze club. Zo doen we deze dag mee aan NLDOET, huldigen we onze zaalhockeykampioenen en is er een 2e-hands kledingmarkt. Dat mag je niet missen!


Lees verder

Tweedehands markt bij CMHC: zaterdag 10 maart

Algemeen Nieuws afbeelding

3-3 Zaterdag 10 maart organiseren we een tweedehands markt in ons clubhuis. Neem alle te kleine (zaal)schoenen, (zaal)sticks, kleding en accessoires mee zodat we deze kunnen verkopen. De opbrengt is voor CMHC. 

Lees verder

Op naar een nieuw clubtenue!

Algemeen Nieuws afbeelding

2-2Een paar jaar geleden zijn we gestart met de weg naar eenduidigheid van tenue op het veld. Allemaal een rood shirt met witte mouwtjes, bedrukt met het logo van onze shirtsponsor(s). Dat is professioneel, hoort bij de hockeysport en heeft uitstraling. Over de kwaliteit en pasvorm van dit shirt waren de meningen verdeeld.Het is niet een duur shirt, maar dat zie je ook. Nu het einde van de voorraad

Lees verder

Bitjes happen 2020

Algemeen Nieuws afbeelding

6-9 Het dragen van scheenbeschermers en mondbeschermers (bitjes) is verplicht tijdens training en wedstrijd. Op onze website is hier meer over te lezen.
Net als ieder seizoen bieden we via SPTL de mogelijkheid aan om een op maat gemaakt bitje aan te schaffen. Hoe beter een bitje past, hoe veiliger!

Lees verder

Complimenten!

Algemeen Nieuws afbeelding

31-5 Nu de jeugdtrainingen weer een aantal weken aan de gang zijn en ook de senioren van hun eerste training hebben genoten, willen we iedereen complimenteren met het correct 'opvolgen' van de door ons opgestelde protocollen. Vanaf de eerste trainingsdag houden alle jeugdleden zich vóór, tijdens als na de training uitstekend aan de corona maatregelen.  Begeleiders helpen de teams om zich aan

Lees verder

Openluchtzwembad bij CMHC?

Algemeen Nieuws afbeelding

10-3Gelukkig was iedereen afgelopen zaterdag op tijd binnen en waren er geen gewonden. Wel was er schade. Indien je goed op de foto kijkt, zie je het omgewaaide goal op veld 1 liggen. Door de kracht van de wind is dit goal volledig ontzet.

Lees verder

Kom zaterdag 2 juni het nieuwe tenue passen!

Algemeen Nieuws afbeelding

30-5Heb jij je nieuwe tenue nog niet gepast?
Aanstaande zaterdag 2 juni heb je nog een mogelijkheid. Toegang tot het passen even vragen via de bar!


Lees verder

Nieuwe clubkleding CMHC

Algemeen Nieuws afbeelding

12-4Beste leden van CMHC,

Tijdens de bijzondere ledenvergadering van woensdag 21 maart jl, hebben onze leden met overtuiging gekozen voor The Indian Maharadja als onze nieuwe clubkledingleverancier! We zijn blij met het design, de kwaliteit en ook de extra mogelijkheden die dit biedt!


Lees verder

Op naar een nieuw clubtenue!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-3 Zoals al eerder aangekondigd zijn we als club druk bezig met het kiezen van een nieuw tenue.
Hiervoor hebben we ouders van leden en leden uitgenodigd om mee te denken en mee te praten. Wij hebben een aantal aanbieders geselecteerd die reeds hun producten en de mogelijkheden gepresenteerd hebben. Niet alleen moeten we komen tot een productkeuze (het mooiste shirt, een goeie

Lees verder

Prachtig CMHC feest heeft vervelend einde

Algemeen

28-11 Het leuke en gezellige feest dat CMHC zaterdagavond 24 november jl. organiseerde, eindigde diezelfde nacht in een klein handgemeen in ons clubhuis. De politie heeft op verzoek van de organisatie het handgemeen beëindigd. Daarbij is een persoon gearresteerd.
 

Lees verder

CMHC doet mee met NLDOET op 15 en 16 maart! Jij toch ook???

Algemeen Nieuws afbeelding

23-2 Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart doet CMHC mee aan NL Doet. De vrijdag wordt er geklust door leerlingen van Lek & Linge. Fantastisch!
Zeer waarschijnlijk zijn er ook op de zaterdag nog wat klussen te klaren. We hebben opruimwerk, schoonmaakwerk en kluswerk. Ben je als ouder een beetje handig? Wil je onze vereniging een beetje helpen? Uiteraard, want ook jij bent CMHC! 

Lees verder

Herhaalde oproep: betaal je (zaal)contributie!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-3 Ondanks eerdere oproepen zijn helaas de contributierekeningen (nog) niet volledig voldaan is. Dat is niet acceptabel!

Lees verder

Check je bereikbaarheid!

Algemeen Nieuws afbeelding

25-3 Om alle communicatie via LISA optimaal te laten verlopen is het van belang dat de juiste e-mailadressen en telefoonnummers in ons systeem vermeld staan. Bij deze de oproep ... doe de check!
Ga naar onze website en lees het volledige nieuwsbericht. Log vervolgens in en pas waar nodig e-mail en telefoongegevens aan! 

Lees verder

Vrijwilligers CMHC sluiten seizoen '19-'20 gezellig af

Algemeen Nieuws afbeelding

14-7 Zaterdag 11 juli hebben we het seizoen met vele aanwezige vrijwilligers goed kunnen afsluiten . 

Lees verder

Gerrit van Zeijl, koninklijk onderscheiden

Algemeen Nieuws afbeelding

24-4 Vanmorgen heeft ons erelid Gerrit van Zeijl van burgemeester Gerdo van Grootheest te horen gekregen dat hij koninklijk onderscheiden is en wel als lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het bestuur van CMHC, mede aanvrager van deze onderscheiding, feliciteert hem hiermee van harte!

Lees verder

Teamacties: CMHC gaat voor mooi nieuw scherm!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-2 CMHC wil door middel van teamacties gaan sparen voor een nieuwe beamer of tv scherm, zodat we filmavonden voor de jeugd kunnen organiseren of (hockey)wedstrijden kunnen uitzenden.
 
Bedenk leuke actie

Lees verder

Inzet van valkenier bij CMHC?

Algemeen Nieuws afbeelding

7-7 Op vrijdag 28 juni werd er een heuse Savannearend bij CMHC waargenomen. Heeft CMHC daadwerkelijk een valkenier laten komen om de meeuwen van Veld 1 te verjagen? 

Lees verder

Update watervelden CMHC

Algemeen Nieuws afbeelding

10-6Wellicht lijkt het of er rond de vervanging van veld 2 & 3 niets gebeurd. Niets is minder waar! Een kleine, maar belangrijke update...

Lees verder

Parkeren bij CMHC? Alleen in daartoe aanwezen vakken!

Algemeen Nieuws afbeelding

17-3Op de zaterdag is het veelal een gezellige drukte. Het parkeerterrein is op zo'n dag gauw vol en ook de parkeervakken net buiten de poort worden dan gebruikt. Helaas wordt er toch geregeld 'creatief' geparkeerd. Uit pure gemakzucht wordt de auto in het gras, op de stoep, langs het clubhuis of zelfs op de toerit rond ons clubhuis neergezet. Lekker makkelijk, snel je auto uit en naar je kinderen op

Lees verder

Wordt CMHC de meest duurzame club van Nederland?

Algemeen Nieuws afbeelding

4-1 CMHC heeft aanzienlijk geïnvesteerd op duurzaamheid. Met de installatie van meer dan 100 zonnepanelen en het aanbrengen van LED-verlichting op de velden en in het clubhuis, wordt er een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd. Tijdens afgelopen ALV heeft de penningmeester al de eerste positieve resultaten laten zien. Naast het thema energie, wordt ook langs de thema's inkoop, kantine en

Lees verder

Historisch overzicht bestuurders CMHC

Algemeen Nieuws afbeelding

30-12Zo nu en dan verschijnt er nieuwe informatie op onze website. Wat wel eens vergeten wordt is dat CMHC een lange geschiedenis kent en al in 1960 is opgericht. Op onze website is hierover meer te lezen. 

Lees verder

Fijne feestdagen!

Algemeen Nieuws afbeelding

22-12Fijne feestdagen en een sportief 2019!
Bestuur CMHC

Lees verder

Straat vernoemd naar (oud bestuurs-) lid van CMHC

Algemeen Nieuws afbeelding

3-10 Onlangs werd een nieuwe straat in Culemborg-west vernoemd naar ons oud-bestuurslid mevrouw Fie Sijbrant-Kok. Deze straat is gelegen in de wijk Parijsch, in de wijk Sporthelden oost en west, dichtbij het sportcomplex van Focus ‘07. 

Lees verder

Update nieuwe CMHC tenues

Algemeen Nieuws afbeelding

21-8 In de bevestigingsmail van Hockeygear is bij de bestelling aangegeven dat de tenues in de tweede helft van augustus uitgeleverd worden. Dat is dus zo'n beetje nu.

Lees verder

In memoriam - Sander van der Meer

Algemeen Nieuws afbeelding

5-8 Afgelopen woensdag één augustus is Sander van der Meer overleden. Heel oneerlijk heeft Sander op slechts 56-jarige leeftijd het leven los moeten laten. Hij laat zijn lieve Marjolein en hun twee zoons Stijn en Coen achter. 

Lees verder

Bestel je clubtenue voor 1 augustus! Alleen dan tegen hoge korting verkrijgbaar!!

Algemeen Nieuws afbeelding

26-6Meer informatie over het tenue is te vinden op onze website (op de homepage en onder 'Onze vereniging > Tenue'.
Let op... het tenue is verplicht voor alle spelende leden!

Mocht je nog niet de gelegenheid hebben gehad om te passen, kom dan op maandag 2 juli tussen 19:30 en 20:00 uur naar het clubhuis!!

Lees verder

Lidmaatschap opzeggen? Vóór 1 juni!

Algemeen Nieuws afbeelding

10-5 We hopen iedereen volgend seizoen natuurlijk weer te mogen begroeten. Maar áls er opgezegd wordt dan is het wel belangrijk dat te doen vóór 1 juni.


Lees verder

CMHC maakt werk van jouw privacy!

Algemeen Nieuws afbeelding

28-4 Waarschijnlijk heb je onze nieuwe website al eerder goed bekeken. Nee? … dan wordt het hoog tijd! Er is hier namelijk veel interessante informatie terug te vinden. Zo ook bijvoorbeeld in de footer op iedere pagina, waar onze Privacyverklaring en Gebruiksvoorwaarden zijn in te zien.

Lees verder

CMHC doet mee aan Culemborg Sportief, Gezond en Fit. Jij ook?

Algemeen Nieuws afbeelding

12-4  
Culemborg 700 houdt op zaterdag 21 april Culemborg Sportief, Gezond en Fit. Tijdens deze dag bruist de hele binnenstad van sportieve uitdagingen voor zowel kinderen als volwassenen.

Lees verder

Check je bereikbaarheid!

Algemeen Nieuws afbeelding

12-3Om alle communicatie via LISA optimaal te laten verlopen is het van belang dat de juiste e-mailadressen en telefoonnummers in ons systeem vermeld staan. Bij deze de oproep ... doe de check!

Lees verder

NLDOET bij CMHC groot succes!

Algemeen Nieuws afbeelding

12-3 Afgelopen zaterdag 10 maart, de eerste wedstrijddag na de winterperiode, waren vele vrijwilligers bij CMHC actief in het kader van NLDOET – de jaarlijks terugkerende landelijke vrijwilligersdag.
Rond en in het clubhuis is hard gewerkt aan verschillende activiteiten. En het resultaat mag er zijn!

Lees verder

Aangepast schema zaalhockey na schade aan blaashallen

Algemeen

2-2De blaashallen van Fletiomare en van Leusden hebben schade geleden door de storm. Er is inmiddels een aangepast speelschema beschikbaar. 
De standenmotor is ook bijgewerkt. 
Alle wedstrijden die in de Fletiomare hal gespeeld zouden worden vanaf 3 feb. zijn ondergebracht in andere hallen. 
Bijgaand het bestand. 

Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda

- Instagram -