header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsoring

🚗🚗🚗

Nieuws afbeelding 3-4-2022 Koop je een Volvo, dan krijgt CMHC €1.000 Clubbonus

De Volvo vlag hangt weer in top.

Volvo Henk Scholten is al jarenlang één van de hoofdsponsors van CMHC.

Als je hun prachtige showroom op de Plantijnweg binnenloopt zie je als welkom de paspoppen met o.a. de rood witte shirts van onze club.

"De mensen zijn altijd zeer aardig en de service is perfect", beaamt een Volvorijdende veteraan. "Volvo is ook al meer dan 25 jaar sponsor van de KNHB. Bij grote evenementen wordt je als Volvo rijder in het zonnetje gezet"

Wat houdt de Volvo Clubbonus in?

CMHC heeft een partnership met Volvo-dealer Henk Scholten en ontvangt een bonus van € 1.000,- bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo, door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de betreffende hockeyvereniging.

Bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van de hockeyvereniging geeft Volvo Car Nederland € 500,- bonus aan de hockeyvereniging.

Wat moet je doen om voor je vereniging een clubbonus te bemachtigen?
  1. Koop of lease een nieuwe Volvo of een Volvo Selekt Occassion bij de Volvo-dealer waar je hockeyvereniging een samenwerkingsovereenkomst mee heeft.
  2. Vul samen met de verkoopadviseur het overdrachtsformulier in.
  3. De hockeyvereniging ontvangt € 1.000,- van Volvo Car Nederland bij een nieuwe Volvo en € 500,- voor een Volvo Selekt Occasion.
Dus als je van plan bent een Volvo te kopen bij Henk Scholten geef dan aan dat je lid bent of ouder bent van een lid van CMHC.

Daar worden we alle drie blij van 😀

Zoek HIER alvast je favoriete model uit.