header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

😷

Nieuws afbeelding 14-2-2021CMHC vindt het belangrijk dat iedereen zich veilig en prettig voelt. Er zijn twee mensen binnen onze club met wie je in vertrouwen kunt praten, als jij je om wat voor reden dan ook niet prettig voelt.

Dat zijn Lenka Luhulima en Tijmen Wehlburg. Ze praten nooit. Wat jij vertelt blijft veilig bij hen. Daar kan je op vertrouwen. Daarom heten ze ook vertrouwenspersoon.

Wel vertellen ze nu graag iets over zichzelf.
Dan weet iedereen wie Lenka en Tijmen zijn.Lenka Luhulima
Sinds ruim 10 jaar ben ik verbonden aan CMHC via mijn dochter en zoon. Mijn dochter is inmiddels uitgevlogen, maar mijn zoon is actief lid. Ik geniet ontzettend van het kijken naar hockey en kan mijn aanmoedigingen vaak nauwelijks onderdrukken. Ik geniet van het plezier en hou van elke actie. CMHC is een plek van plezier en een plek waar je jezelf veilig en thuis mag voelen. Als vertrouwenspersoon van CMHC wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen. In mijn dagelijks werk begeleid ik mensen en teams om zichzelf continue te verbeteren. Ik luister naar de behoefte van de mensen, samen ontdekken we essentiële kwaliteiten die je kunt inzetten om zo nog meer te werken en te leven vanuit je hart.Tijmen Wehlburg
Ooit was er een pianoleraar die zijn handjes niet thuis kon houden. Als twaalfjarige zag ik maar één oplossing: niet meer naar die pianoles toe! Pas als volwassene besefte ik dat er meer had moeten gebeuren, dat er meer gedaan had moeten worden door de volwassenen eromheen. In die tijd hockeyde ik ook bij MHC Zutphen en daar had ik een erg leuke tijd. Ik voelde mij er veilig en kon daardoor genieten van het spel. Mijn ouders hadden mij op hockey gedaan omdat ze vonden dat ik het nodig had om in een team te leren spelen. Ik was nogal geneigd om als 'solist' door het leven te gaan. Een balletje overspelen zou mij goed doen. Wat ze niet verwacht hadden, was dat ik na drie trainingen al definitief in het doel zou staan... Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Door latere omzwervingen in het buitenland bleef het hockey lang achterwege, tot ik in 2010 in Culemborg neerstreek en hier een leuke club trimmers ontdekte. Ook mijn drie zoons gingen hockeyen. Langzaam vond ik ook mijn weg naar het barcoachteam. Toen de vorige vertrouwenspersoon aangaf te stoppen, voelde ik mij direct geroepen. Ik wil dat iedereen net zo lekker kan genieten van het spelletje als ikzelf indertijd. Daarom ben ik als vertrouwenspersoon beschikbaar om ieders verhaal te horen en te helpen zodat er gedaan wordt wat gedaan moet worden! Maar uiteraard ben ik ook altijd beschikbaar voor gewoon maar een praatje achter de bar, en ik zie enorm uit naar de dag waarop dat weer kan!

Contact
Als je ergens mee zit bespreek het altijd.
Dat kan met je trainer of coach.
Maar ook met Lenka en Tijmen, vertrouwenspersonen binnen CMHC.

Je kunt hen bereiken via de mail - [email protected]
Meer info vind je hier