header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vacature

Bestuursfunctie beschikbaar!

Nieuws afbeelding 5-7-2020
Passen de kwaliteiten ‘overzicht’ en ‘opgeruimd’ bij jou? Dan is deze bestuursfunctie wat voor jou!

CMHC is een vereniging in het hart van Culemborg en heeft een gezonde ambitie. De vereniging telt momenteel circa 500 leden en wil groeien naar 650. CMHC beschikt al over een mooi eigen clubgebouw en maakt gebruik maken van een 2-tal gloednieuwe watervelden en een semi-waterveld. CMHC is financieel gezond maar wil op hockeytechnisch vlak nog groeien. Hoe onze vereniging haar ambities wil waarmaken, wordt momenteel door het bestuur voorbereid en vastgelegd in een nieuw meerjarig 4 puntenplan.

De huidige secretaris heeft aangegeven na bijna 9 jaar te willen stoppen met haar taken als secretaris. Wij zijn daarom binnen het bestuur op zoek naar een opvolger.

Functieprofiel Secretaris CMHC*
De secretaris is de schrijver van het bestuur en daarmee van CMHC. Zijn of haar taken zijn:
  • namens de vereniging schrijven van brieven en andere stukken;
  • beheren van inkomende en uitgaande post en het verenigingsarchief;
  • notuleren van leden- en bestuursvergaderingen;
  • voeren van de ledenadministratie;
  • fungeren als centraal aanspreekpunt voor de vereniging;
  • als bestuurslid beheren van de portefeuille ledenwerving.

Als secretaris vorm je het geheugen en geweten van de vereniging. De secretaris weet te verbinden, zowel intern als extern CMHC. Daarmee is de rol van een secretaris breed en soms ook heel divers. Laat je hierdoor echter niet afschrikken. Er is voldoende ruimte om hier een eigen invulling aan te geven. De secretaris is lid van het bestuur, dat eens per maand vergadert. Daarnaast werk je samen met andere bestuursleden en commissies elk binnen hun eigen opdracht.

De gebruikelijke zittingsduur van deze functie is één of meer termijnen van 2 jaren. Voor de functie is het belangrijk dat de secretaris betrokken is bij de club en bij hockey in het algemeen. Dit maakt de uitvoering van de functie zeker gemakkelijker, maar is niet noodzakelijk. Een open houding, bereidheid tot samenwerking, nauwgezetheid en communicatief vaardig zijn belangrijke eigenschappen. 

Heb je belangstelling voor deze centrale functie binnen onze hockeyvereniging, reageer dan voor 1 september 2020. Voor eventuele vragen kun je terecht bij Roeland Geertzen, voorzitter CMHC (06- 55328874 of [email protected]). 

De definitieve benoeming van de kandidaat vindt plaats door de Algemene Ledenvergadering van 28 september 2020.

* een uitgebreider overzicht is op te vragen via de voorzitter

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda