header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Prachtig CMHC feest heeft vervelend einde

28-11-2018

Het leuke en gezellige feest dat CMHC zaterdagavond 24 november jl. organiseerde, eindigde diezelfde nacht in een klein handgemeen in ons clubhuis. De politie heeft op verzoek van de organisatie het handgemeen beëindigd. Daarbij is een persoon gearresteerd.

CMHC heeft een enorm leuk en goed verlopen feest gehad. Er waren meer dan 300 gasten aanwezig, velen van hen gekleed in het thema van deze avond: Tijdmachine, 70’s, 80’s en 90’s. De een was in disco stijl, de ander droeg een trainingspak in neonkleuren. Alle wanden waren door het organiserend comité schitterend verhuld in zilverpapier en een professionele DJ verhoogde de stemming met swingende muziek. Meer dan 30 vrijwilligers waren ter plekke om het feest in goede banen te leiden. En zo werd het die avond een knallend CMHC-feest.

Alleen bij sluiting (conform de verleende vergunning om 01:00 uur) was er een paar niet-leden die binnen in ons clubhuis herrie schopte. Hierop is de politie gebeld en zij hebben het incident beëindigd buiten de hekken van ons terrein. Dankzij veel politie-inzet is verdere escalatie voorkomen. Wel is een persoon aangehouden, tegen wie ook een aantal feestgangers later aangifte heeft gedaan.

We waarderen het ingrijpen van de politie, maar betreuren ten zeerste dat een aantal bezoekers van het feest en leden van het organiserend comité ongewild met deze ongeregeldheden zijn geconfronteerd. Daarnaast vinden we het ook vervelend dat een aantal omwonenden van ons clubgebouw overlast heeft ervaren. We zullen die omwonenden die ons hierop aanspreken, gepast te woord staan.

Vanzelfsprekend zal het bestuur met het organiserend comité het feest evalueren en daar waar nodig maatregelen formuleren voor de organisatie van toekomstige feesten.

Het bestuur van CMHC

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda