header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Wie o wie wil helpen...

Nieuws afbeelding 12-10-2018 CMHC is een actieve club van spelende leden, jong en oud, maar ook van ouders die op allerlei wijzen de club een warm hart toedragen. Elke zaterdag rijden deze ouders hun kroost naar uitwedstrijden, zijn drukdoende als coach of trainer van hun kind en zijn ook actief als barhulp of barcoach. Hartstikke mooi! Wij zijn blij dat jullie dit allemaal belangeloos doen.

Toch zijn er nog vele taakjes die blijven liggen, o.a. op het terrein van ledenwerving. Als voorzitter van de club ben ik op zoek naar mensen die mij willen helpen om na te denken over dit belangrijke onderwerp, immers geen nieuwe leden is voor de CMHC de hond in de pot.
Daarom hierbij gevraagd een aantal ouders die met mij willen nadenken over hoe nieuwe leden te werven. Leuke ideeën zijn natuurlijk ook welkom, zoals een stand bemensen in het stadhuis aan de Markt op maandag 12-11 as wanneer nieuwe bewoners van Culemborg welkom worden geheten. Of voor de organisatie van een vriendjes en vriendinnetjes dag waarop kinderen kunnen kennis maken met onze mooie sport. 

Kortom ik zoek mensen die met mij willen nadenken over een ledenwerving en misschien ook wel over de uitvoering daarvan. Je hoeft niets van hockey te weten…dus dat is geen argument!

Met vriendelijke groet,

Roeland Geertzen
Voorzitter CMHC

[email protected]
tel: 06 55328874


Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda