header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Keuken

Plan uw zaterdagbardienst bijna van start!

Nieuws afbeelding 5-10-2018
Zoals vorige maand al aangekondigd gaat er wat veranderen t.a.v. de zaterdag! 
Voor ouders/verzorgers van (jongste) jeugdleden wordt het binnenkort mogelijk om zichzelf voor de zaterdagbardienst in te plannen. Eenvoudig... gewoon met de app!

Binnenkort kan je dus zelf bepalen op welke zaterdag je als barmedewerker de bardienst draait. Er gelden wel een paar belangrijke spelregels:

  • Per spelend jeugdlid wordt minimaal één maal per jaar een bardienst verzorgd. Bij meerdere kinderen uit één gezin, zullen meerdere bardiensten ingepland moeten worden;
  • Er kan alleen tijdens thuiswedstrijden van het eigen kind worden ingepland. Hiermee voorkomen we mogelijke conflicten met rijschema's;
  • Niet de ouder/verzorger maar het (jongste) jeugdlid (A t/m F-teams) wordt  ingepland. De ouder/verzorger is namelijk niet bekend in LISA;
  • Bij voorkeur wordt de bardienst ingepland rond het tijdstip dat het eigen kind de thuiswedstrijd speelt.
  • De ouder/verzorger van het (jongste) jeugdlid kan zich alleen als barmedewerker inplannen. De rol van barhoofd is voorbehouden aan bij het bestuur bekende vrijwilligers;
  • Twee weken voor aanvang van de bardienst wordt de planning bevroren. Tot die tijd kan de eigen planning gewijzigd worden. 
  • Indien een bardienst niet over een volledige bezetting beschikt, zal de barplanner de toewijzing doen. De ouder/verzorger kan deze planning dan niet meer wijzigen en zal bij eventuele verhindering zelf voor vervanging binnen het team moeten zorgen. Via [email protected] wordt de wijziging dan doorgegeven.
  • Indien aan bepaalde criteria wordt voldaan, geldt een vrijstelling. Indien van toepassing is, ontvangt betrokkene hiervan binnenkort bericht.
De afspraken en processtappen zijn terug te vinden in de procedure Plan uw zaterdagdienst. En op pagina 2 wordt een eenvoudige instructie voor gebruik van de CMHC Clubapp of CMHC website gedeeld. De procedure is tevens achter de inlog op de CMHC website te vinden (Club > Documenten).

Advies is om eerst de procedure goed door te lezen. Check daarnaast of de e-mailadressen die bij CMHC bekend zijn nog juist zijn (via Profiel in de App). 
Binnenkort wordt het startsein gegeven. Vanaf dat moment heb je wat CMHC bardiensten betreft weer de controle over je eigen agenda!

Be connected ... stay connected!