header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Hockey

Doe mee en word ook scheidsrechter bij onze club!

Nieuws afbeelding 26-9-2018

Zonder scheidsrechters geen hockey! Het belang van goede scheidsrechters bij een hockeywedstrijd zal niemand ontkennen. Het goed begeleiden van een wedstrijd is een leuke maar ook lastige taak.

 

Vanaf de D-leeftijd nemen we afscheid van ouders als spelbegeleider en worden de wedstrijden begeleid door clubscheidsrechters. Bij CMHC worden de wedstrijden van de D, C en B-junioren gefloten door onze eigen B- en A-junioren. Alle andere wedstrijden worden gefloten door onze seniorenteams. En gelukkig hebben we ook veel enthousiaste vrijwilligers.

 

Op dinsdag 30 oktober om 20:00 uur organiseren we voor leden en enthousiaste vrijwilligers wederom een scheidsrechtersexamen. Voorafgaand aan het examen krijg je toegang tot een interactieve e-learning. In principe ben je na het volgen van de e-learning klaar om het examen te halen. Als club organiseren we voor geĂ¯nteresseerden echter ook nog een instructie-avond. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 16 oktober van 20:00 – 21:30.

 

Aanmelden voor het examen op 30 oktober en/ of de instructieavond op 16 oktober kan tot en met vrijdag 7 oktober via [email protected]. Vermeld bij je aanmelding je mobiele nummer en je mailadres zodat we je kunnen informeren over het examen en je toegang kunnen geven tot de e-learningmodule.

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Proef hockey

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda