header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

4 CMHC-ers in de bloemetjes gezet

Nieuws afbeelding 17-9-2018 Op de vrijwilligers bedankdag die jaarlijks aan het eind van elk seizoen wordt georganiseerd is een viertal CMHC-ers extra in de bloemetjes gezet. Het betreft Annette en Roger van Asselt, Jan van Hoof en Carolien Slijboom. 

Roger van Asselt
Lid van Veteranen B, coach van JB1. In een grijs verleden (2007/8-2010/11) penningmeester van onze club. Is echt een manusje van alles. Hij was barcoach, organiseert de introductie-avonden voor nieuwe leden, begeleidt al jaren de jeugdscheidsrechters, is initiator van vele feesten en partijen waaronder de vrijdagavondborrel enz. enz. Hij is een typische CMHC vrijwilliger waarop de club altijd een beroep kan doen. 

Annette van Asselt
Lid van de Veterinnen, coach en trainster van dochter-lief. Begeleidt de Benjamins, vervult de rol van wedsstrijdsecretaris van de jeugd van CMHC, is iedere woensdagmiddag aanwezig bij de JJ-trainingen, is al jaren mede-organisator van Ballen met z’n allen / Knallen met die ballen (Nieuwjaarsactiviteit van CMHC)en van de shootout clubkampioenschappen. En daarnaast is zij niet te beroerd om haar handen uit de mouwen te steken als de club hierom vraagt. 

Jan van Hoof
Lid van Veteranen B, oudste competitiespelend lid van de club. Was penningmeester van 2001/2 tot en met 2003/4 en voorzitter van onze club in de jaren 2011/2 tot 2014. In deze jaren is veld 1 aangelegd en ons nieuwe clubhuis gebouwd. Twee zaken waar we als club enorm trots op zijn. 

Carolien Slijboom
Zij was voorzitter van de Technische Commissie van 2013/4 tot 2014/5, van 2015/6 tot 2018 en plaatsvervangend voorzitter van onze club van september 2014 tot januari 2015. Daarnaast heeft zij samen met mede-bestuursleden Jetty Yntema en Sandra Coenmans de Zaalhockeycommissie bemensd in het seizoen 2016/7.  En tot slot runt zij nog altijd het tweedehands winkeltje, waar leden hun oude hockeykledij en materiaal te koop kunnen aanbieden. 

Deze 4 kanjers zijn door het bestuur benoemd tot lid van verdienste van onze club. Ook interesse om als vrijwilliger iets te betekenen voor onze club? Je bent van harte welkom. 
Meld je aan bij Roeland Geertzen, voorzitter CMHC: [email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda