header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bar & Keuken

CMHC introduceert nieuwe aanpak zaterdag-barplanning

Nieuws afbeelding 27-8-2018
Met de introductie van LISA en de CMHC App in het bijzonder worden diverse nieuwe mogelijkheden geboden. Zo is nu alle informatie van het eigen team terug te vinden, staan trainingen en wedstrijden in de agenda en wordt bijvoorbeeld ook het rijschema door de teammanager gedeeld. Anytime, anyplace… alle noodzakelijke informatie is op je mobiel beschikbaar. De barcommissie kan bij al deze verbeteringen uiteraard niet achterblijven en zal binnenkort ook gebruik gaan maken van LISA! Wat dit voor eenieder gaat betekenen… lees gauw verder! 

De ambitie van de barcommissie is dat leden (lees: ouders) zelf de mogelijkheid gaan krijgen om zich voor een bardienst in te gaan plannen. Hoe dit daadwerkelijk gaat werken, wordt momenteel nog verder onderzocht. Hierbij wordt o.a. bekeken hoe vrijstellingen worden verwerkt en hoe deze dienstenplanning bewaakt kan worden. 

Het zelf kunnen inplannen van een bardienst wordt pas mogelijk zodra verschillende testen positief zijn afgerond. Tot die tijd zal de barcommissie zelf de planning m.b.v. LISA vormgeven en zullen de Barvrijwilligers (in LISA: Barmedewerkers) worden ingepland en geïnformeerd. Het resultaat van de barplanning zal direct zichtbaar zijn in de "Agenda" van de CMHC App. Een paars icoontje zal de eigen bardienst markeren. 

De oplettende gebruiker zal het bardienstrooster ook onder "Meer > Plan uw dienst" aantreffen. Het dringende verzoek is om deze functionaliteit tot nader bericht nog niet te gebruiken. Via dit scherm kan straks een specifieke bardienst worden ingepland. Benieuwd hoe dit werkt? Binnenkort volgt een update!

De barplanning voor de komende weken zal overigens binnenkort worden gedeeld.