header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Zaterdag 10 maart: vervolg veldhockeyseizoen!

Nieuws afbeelding 3-3-2018
We vervolgen de voorjaarscompetitie (de start van de voorjaarscompetitie) met een groot aantal activiteiten op onze club. Zo doen we deze dag mee aan NLDOET, huldigen we onze zaalhockeykampioenen en is er een 2e-hands kledingmarkt. Dat mag je niet missen!

Zaterdag 10 maart … een drukke gezellige dag bij CMHC! 
Teams zullen actief zijn op onze velden zijn en in en rond ons clubhuis is vinden er verschillende activiteiten plaats.

Dit is een oproep om erbij te zijn! CMHC doet mee met NLDOET ! Jij ook???

Uiteraard, want CMHC kan je hulp goed gebruiken! Een aantal mensen hebben zich al aangemeld, maar we missen nog wel wat hulp. Kom gewoon een uurtje langs, en support één van onze klussen. Met NLDOET zijn we voornamelijk buiten bezig. Wat hebben we aan klussen op stapel staan?

1.Realiseren van grote plantenbakken
CMHC heeft vijf grote appelkratten van Pooling Partners cadeau gekregen voor de realisatie van grote plantenbakken op ons terras. Zeg nou zelf… het was een beetje kaal en saai. Maar dat gaan we veranderen.
Marion Klijnhout heeft deze klus op zich genomen, maar ze kan het niet alleen!
De kratten (pallet formaat) zijn gereed om gevuld te worden. Doek, grond, beplanting … alles wordt aangeleverd. We hebben alleen jouw hulp hard nodig! 
Neem jij een schep, bezem, handschoenen mee en kom je Marion versterken? Het project start om 10:00 uur.

2.Ingraven van de parasols
Afgelopen zomer hebben een drietal parasols ons terras opgefleurd. Helaas heeft de wind hier regelmatig vat op gehad. Om verdere schade te voorkomen, is het noodzakelijk dat de voet wordt verankerd in de grond.

Casper van der Pol heeft de technische oplossing uitgewerkt en zal uiteraard de realisatie ook oppakken. Super! Maar ook hij heeft hulp nodig om drie ankers diep in het terras in te graven. Kom jij Casper helpen met ingraven en bestraten? Reageer naar [email protected] of kom gewoon langs en help het terras veiliger maken. Neem wel wat gereedschap mee

3.Bestraten stoep bij de ingang P-zijde 
Bij de ingang van ons clubhuis missen een aantal stoeptegels. Voor bezoekers is dit geen fraai gezicht. De tegels worden door de gemeente geleverd. Help jij ze leggen? Vergeet je gereedschap niet.

4.Blad-/zandvrij maken terras en directe omgeving clubhuis
Ieder jaar beland er een hoop zand en andere rommel tegen de gevel van ons clubhuis. Een eenvoudige maar relevante klus om dit te verwijderen. Kom jij helpen? Wel een bezem meenemen!

5.Ramenwassen
Een paar keer per jaar zijn onze ramen toe aan een sopbeurt. Er zijn genoeg emmers, sponzen en ramentrekkers. Wat er nog mist, dat ben jij! Kom jij het sopteam versterken! 

Er zijn ongetwijfeld nog diverse andere klussen. We hopen dat jij je aangesproken voelt en met ons de handen uit de mouwen komt steken. Kom langs en help. Gewoon doen! Gewoon NLDOET!
Wil je meer weten over NLDOET klik dan hier.

Officiële opening duurzaamheidsinstallatie
Op zaterdag 10 maart, om 12:00 vindt de feestelijke opening van ons duurzaamheidsinitiatief plaats. Als buitensportvereniging zijn wij koploper binnen de gemeente Culemborg als het om duurzaamheid gaat. Met onze zonnestroominstallatie, LED verlichting binnen en LED verlichting op veld 2 en 3, hebben wij duidelijk ingezet op duurzame energie! 

Tijdens de opening zal de gemeente Culemborg, Sportief Opgewekt en de pers aanwezig zijn. Voor ons een bevestiging dat we op de goede weg zijn! Komt allen!!

2e-hands sportkledingmarkt bij CMHC 
Op zaterdag 10 maart wordt ook een tweedehands markt in ons clubhuis georganiseerd. Mocht je thuis te kleine (zaal)schoenen, (zaal)sticks, kleding en accessoires over hebben … neem deze dan mee of lever het vooraf in. De opbrengt is voor CMHC. 
 
Je kunt je spullen de komende weken inleveren in ons clubhuis. Heb je vragen? Neem dan contact op met Carolien Slijboom.

Huldiging zaalkampioenen
De wedstrijden in de zaal zijn ten einde. Zeer waarschijnlijk zijn er enkele teams als kampioen te huldigen. Spannend, want onze kampioenen worden op zaterdag 10 maart in het zonnetje gezet.

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda