header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 11-6-2018

Lieve mensen,

Het seizoen 2017-2018 zit er bijna op. Dank aan iedereen die het ook dit seizoen weer mogelijk hebben gemaakt dat onze meisjes- en jongensteams, senioren en G-teams en de trimmers een jaar lang plezier hebben beleefd op het veld. Dan denk ik aan alle trainers, coaches en managers van elk team, aan de ouders die hun kroost naar de uitwedstrijden hebben gereden. Aan de leden van de technische commissie die zorg hebben gedragen voor de indeling van de teams en alle andere wezenlijke hockeytechnische zaken.

Aan de coördinatoren jongste jeugd, jeugd en senioren. Aan de zaalcompetitiecommissie die voor het eerst wedstrijden hebben verzorgd in Beusichem. Aan het wedstrijdsecretariaat, wedstrijdtafel bemensing en de scheidsrechterscommissie en zij die de cursus train de trainer hebben geleid.

Aan alle scheidsrechters, aan de barcommissie, barcoaches en alle vrijwillige ouders en leden die onze bar zo mooi hebben ingericht en drank en versnaperingen hebben verkocht. Aan de materiaalcommissie en de commissie veiligheid, aan de tuchtcommissie en onze vertrouwenspersoon.

Aan de personen die hard gewerkt hebben aan onze communicatiemiddelen, zoals de mooie, vernieuwde website. Aan de evenementencommissie die zowel in de maand november als in de maand juni een spetterend feest hebben georganiseerd voor onze jeugdleden. Aan de leden van de sponsorcommissie en kas commissie en tenslotte aan de bestuursleden van onze vereniging CMHC.

Zonder jullie inzet en energie geen CMHC. En om onze blijk van dankbaarheid te tonen voor jullie inzet en energie nodigen wij jullie allen uit voor een barbecue op zondag 17 juni, aanvang 16.00 uur. Komt allen en laten we onder het genot van een hapje en drankje terugkijken op een geweldig mooi hockeyjaar.

Terugblik ALV maart 2018
Op deze vergadering zijn een nieuwe penningmeester en nieuwe voorzitter Technische Commissie gekozen, te weten Jeroen Anbeek en Ralph Duinmeijer. Wij wensen hen veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Bestuur
Dat wil ook zeggen dat we afscheid hebben genomen van Jetty Yntema als penningmeester a.i. en Carolien Slijboom als voorzitter Technische Commissie. Carolien gaat het bestuur definitief verlaten en werd met een bloemetje bedankt voor al haar inzet gedurende een klein vijftal jaren. Jetty blijft voorlopig aan als bestuurslid externe zaken. Ook zij werd bedankt omdat zij gedurende enige maanden goed op de centen van onze club heeft gepast.

Duurzame sportclub
Tevens werd het proces rondom de verduurzaming van CMHC afgerond. De lampen rondom veld 2 en 3 en die van ons clubhuis zijn vervangen door moderne ledlampen. Ook zijn op het dak van ons clubhuis meer dan 100 zonnepanelen aangebracht. Deze maatregelen maken CMHC tot ‘duurzame sportclub’, een titel waarop we met recht trots zijn. Ook dat ontging de gemeente Culemborg niet en zij heeft CMHC toegezegd mee te willen investeren in de vervanging van de ledlampen rondom beide velden. Kortom we krijgen daarvoor € 60.000,- een mooi groot bedrag en daarmee een groots gebaar.

Nieuw clubtenue
Tot slot besloten de aanwezige leden om per volgend hockeyseizoen een nieuw clubtenue te introduceren. Dit tenue is van het merk The Indian Maharadja en bestaat uit een speciaal CMHC thuisshirt, CMHC rokje, CMHC broekje en CMHC logokousen. Al deze kleren moet je verplicht aanschaffen. Zonder deze kleren mag je geen wedstrijden spelen voor CMHC in het nieuwe seizoen. Een speciaal CMHC uitshirt is ook verkrijgbaar en wenselijk, maar niet verplicht. Naast het wedstrijdtenue is er tevens een aanvullende comfortabele CMHC kledinglijn samengesteld; deze exclusieve kledinglijn omvat sweatpants, hoodies en jacks. Voor aanschaf van dit nieuwe tenue verwijs ik je naar de info elders op onze site.

Indeling teams
Afgelopen weken heeft de Technische Commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe teams voor het seizoen 2018-2019. Deze staan sinds een aantal dagen op de site. De indeling van de teams is voorlopig, dat wil zeggen er kan in de zomermaanden links en rechts nog in de samenstelling van de teams geschoven worden. De definitieve samenstelling zal bekend worden in de maand augustus, tenminste voor de start van de competitie. Langs deze weg wil ik de leden van de Technische Commissie hartelijk dankzeggen voor dit proces om te komen tot de nieuwe team indeling.

Het is vaak een moeilijke klus, waarin veel gewikt en gewogen moet worden. En soms moeten er besluiten worden genomen, die niet altijd even goed vallen. Ik hoop dat zij die dit aangaan de dialoog zoeken met de leden van de Commissie en via een goed gesprek tot inzicht willen komen waarom de indeling is zoals deze is. En doe dit met respect voor elkaar, want dat is de grondhouding die we met elkaar binnen CMHC hebben afgesproken.

Tot slot wens ik jullie allen een mooie vakantie toe. Ik hoop jullie in de maand augustus terug te zien op of rondom de velden van CMHC.


Met sportieve groet,

Roeland Geertzen
Voorzitter CMHC

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda