header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Clubkleding en/of hockeystick kopen? Bij nieuwe partner Hockeygear.eu!

Nieuws afbeelding 3-6-2018

Met ingang van seizoen 2018-2019 is CMHC een mooie samenwerking aangegaan met een nieuwe partner: Hockeygear.eu 

Hockeygear.eu zal in samenwerking met The Indian Maharadja onze huisleverancier worden voor vele hockeyzaken en de levering van onze nieuwe clubkleding.

Nieuwe clubtenue
Het nieuwe clubtenue bestaat uit een speciaal CMHC thuisshirt, CMHC rokje, CMHC broekje en CMHC logokousen. Een speciaal CMHC uitshirt is ook verkrijgbaar en wenselijk, maar niet verplicht.

Naast het wedstrijdtenue is er tevens een aanvullende comfortabele CMHC kledinglijn samengesteld; deze exclusieve kledinglijn omvat sweatpants, hoodies en jacks.

 

Clubtenue shoppen?
Klik hier voor de CMHC clubshop 


Informatie nieuwe uitgifte? 
Klik hier voor de informatiebrief

 

Bij Hockeygear.eu kunt u natuurlijk ook terecht voor een zeer compleet aanbod aan hockeyartikelen van veel verschillende merken, zoals The Indian Maharadja, Adidas, Osaka, Reece, Brabo, Gryphon, Mercian, Cyclone, Y1 London, Dita, Grays en vele andere merken. 

Vrijwel altijd heeft u de bestelling nog de volgende dag in huis! Naast het prijsvoordeel dat u heeft door uw hockey aankopen te doen op Hockeygear.eu, heeft u als CMHC lid ook indirect voordeel! Hockeygear.eu doet namelijk een aantrekkelijke financiële bijdrage aan de club voor iedere aankoop die CMHC leden via de webshop van Hockeygear.eu doen. Van deze bijdrage kan de club noodzakelijke aankopen bekostigen zoals hockeyballen en trainingsmateriaal, maar ook leuke cadeautjes voor evenementen.

 

Sponsoren?
Wilt u als sponsor een team van kleding voorzien dan kan dit natuurlijk! Hockeygear.eu heeft speciaal voor CMHC een sponsoroverzicht samengesteld met de verschillende mogelijkheden. Vind u in deze sponsormap niet exact hetgeen aansluit bij uw wensen of de wensen van het team?
Geen probleem, neem even contact op met Tim Bevers van Hockeygear.eu (0638554377) en hij kan u voorzien van een offerte op maat.

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda