header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenement / Feest

Knallen met de Ballen, zeer geslaagd nieuwjaarsevent

Nieuws afbeelding 20-1-2020

Afgelopen vrijdagavond 17 januari vond de zoveelste editie van Knallen met de Ballen plaats.

Vanaf 19.00 uur hebben 4 teams onder leiding van Annette van Asselt een tweetal partijtjes hockey gespeeld. Leden van diverse pluimage deden mee: speelsters van D1 tot een coach van MF1, van spelers Veteranen A tot aan trimhockeyers, ja zelfs een lid van ons alom geprezen G1 hockeyteam vond de weg naar het hockeyveld. Het ging vanzelfsprekend om des keizers baard, immers velen moesten nog ontslakken of wat kilootjes kwijt, maar toch werd er serieus een balletje geslagen met veel onderling plezier.

Na afloop van de wedstrijdjes togen deze ware winterslaap-kampioenen naar het clubhuis waar zich ca. 60 leden en aanhang verzamelden om een toast uit te brengen op het nieuwe jaar. Drank vloeide rijkelijk, oliebollen zochten hun weg naar lege magen en ook de goed belegde kaasplankjes vonden gretig aftrek. Kortom een goede bodem werd gelegd voor een goed gesprek en voor bierpong wedstrijdjes. Een enkeling waagde zelfs een voetje van de vloer op de klanken van de muziek die voortkwamen uit onze nieuwe muziekinstallatie. De avond werd in de late uurtjes afgesloten, zo gezellig was het. Een dankjewel aan de barcommissie is op zijn plaats, die deze avond hebben georganiseerd.

Deze gezellige nieuwjaarsbijeenkomst gemist?
Volgend jaar wordt Knallen met de Ballen vast weer georganiseerd! Kom gerust kijken, sla ook een balletje mee ook al ben je onze mooie sport niet vaardig en start het nieuwe jaar op ongedwongen en sportieve wijze bij CMHC!

 

Roeland Geertzen

Voorzitter CMHC

 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

ZA 14 januari 2023
LUSTRUM DATES

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda