header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Vrijwilliger van de maand

Nieuws afbeelding 11-1-2020

Vrijwilligers zijn de kurk waarop elke vereniging drijft. Zo hebben wij CMHC vrijwilligers op diverse taken en functies. Mensen die in de weer zijn als trainer of coach van een elftal, die als scheidsrechter bij wedstrijden van de jeugd of volwassenen fluiten, maar ook mensen die in een of andere commissie zitten. En daarvan heeft onze club er veel. Veel commissies en veel vrijwilligers. Zij verdienen aandacht, immers zonder hen geen club.

Eind 2019 werd ons bestuurslid JanWillem Boland ‘clubheld sport’ binnen de gemeente Culemborg.

JanWillem is voor onze club zeer belangrijk omdat hij sinds zijn aantreden als bestuurslid veel voor onze club heeft gedaan.

Zo heeft hij samen met anderen onder andere aan de wieg gestaan van de verduurzaming van de club (zonnepanelen en ledlampen), de aanleg van de twee watervelden en het maken, inrichten en beheren van de nieuwe website.

Daarnaast heeft hij de bar in ons clubhuis omgevormd, voorzien van eigentijdse inrichting en heeft hij de baromzet positief weten te krijgen.

Zijn de trainings- en wedstrijdmaterialen van CMHC vervangen met modern kwalitatief goed materiaal en heeft hij gezorgd dat het onderhoud van ons clubhuis goed en tijdig geregeld is, zowel binnen als buiten.

En tot slot regelt hij veel zaken omtrent trimhockey, zodat zij de trimmers elke woensdag een leuke training hebben en eens per maand een borrel in het clubhuis.

Velen van onze club hebben op JanWillem als clubheld sport van de gemeente Culemborg gestemd en daar zijn we als bestuur van CMHC trots op. We hebben als bestuur JanWillem al in de bloemetjes gezet en hem uitgeroepen tot vrijwilliger van de maand januari van het jaar 2020. Met tevens het verzoek om zelf een nieuwe vrijwilliger te zoeken onder onze leden en/of derden betrokken op onze club die de titel zou kunnen krijgen van vrijwilliger van de maand februari 2020.

JanWillem schrijft dan zelf een klein artikeltje over deze persoon dat geplaatst wordt op onze site. Met name moet hij dan duidelijk maken waarom deze persoon het waard is deze titel van vrijwilliger van de maand februari 2020 te dragen.

Vanzelfsprekend krijgt ook deze persoon een bloemetje van JanWillem en wordt er bij het artikel een foto van de persoon geplaatst.

Vervolgens gaat deze vrijwilliger van de maand februari 2020 op zijn/haar beurt op zoek naar de vrijwilliger van de maand maart 2020. Maakt een artikeltje over deze persoon, plaatst dat tezamen met een mooie foto op de site en zet de persoon in de bloemen. Etc.etc.

Zo wordt naar wij hopen een nieuwe traditie opgezet binnen CMHC. Doen jullie mee?

Roeland Geertzen

Voorzitter CMHC

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda