header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vacature

Gezocht: Barhoofden voor de zaterdag

Nieuws afbeelding 10-11-2019

Bar & keuken van CMHC worden gerund door vrijwilligers. Ongetwijfeld heb je zelf ook wel eens een bardienst als barvrijwilliger gedraaid. Tijdens een bardienst worden de barvrijwilligers bijgestaan door een barhoofd.

Het barhoofd is een vrijwilliger die de coördinatie tijdens een bardienst oppakt. Het barhoofd is bekend met alle procedures rond bar & keuken. Op zaterdag worden veelal drie diensten van drie uur ingepland. Als barhoofd zul je meerdere keren per jaar een bardienst verzorgen. Wanneer je dat doet, is helemaal aan jezelf. Voorkeur voor de vroege, middag of late dienst? 1x, 2x, 3x of zelfs 4x per maand? Alles is bespreekbaar!

Het is belangrijk dat we wat flexibeler kunnen zijn in de barplanning. Het streven is dan ook om over zo’n twintig barcoaches te beschikken. We zijn momenteel op de helft, dus meld je aan!

Mocht je belangstelling hebben voor deze functie binnen CMHC of heb je vragen, stuur dan een mail naar JanWillem Boland, bestuurslid Interne Zaken, via [email protected] of schiet één van de leden van de Barcommissie aan voor een oriënterend gesprekje.

De BarCie hoopt op een grote belangstelling!