header foto header foto header foto header foto header foto
 
Vacature

Ben jij beschikbaar als barhoofd?

Nieuws afbeelding 5-10-2019

Beste CMHC-er, beste ouder/verzorger,

Bar & keuken van CMHC worden gerund door vrijwilligers.

Waarschijnlijk heb je als ouder zelf ook al wel eens een bardienst als barvrijwilliger gedraaid (of gaat dit nog gebeuren). Je weet dan hoe leuk het kan zijn om aan de andere kant van de bar te staan en mee te helpen om leden en bezoekers te voorzien van een drankje of hapje.

De barvrijwilligers worden altijd aangestuurd door een barhoofd. Wij zoeken nu versterking van ons team van zaterdag-barhoofden.

Op zaterdag is een team van (vrijwillige) barhoofden beschikbaar om de bardienst aan te sturen. Maar helaas… het team is eigenlijk te klein geworden om een goede barplanning op te zetten. De regel is: zonder barhoofd kan de bar niet open. Met de huidige bezetting loopt CMHC een reëel risico dat we de bar & keuken op zaterdag (voor een deel van de dag) moeten sluiten. Moet je eens voorstellen… het kloppend hart van onze verenging! Geen koffie of kaasstengel meer te krijgen!!

Vandaar dat we een dringend beroep doen op ouders/verzorgers. Op jou dus!. Meld je aan als barhoofd!

Hoe werkt het?

Op de zaterdag wordt gebruikelijk de openingstijd ingedeeld in drie shifts van ca. drie uur, waarbij voor iedere shift een barhoofd de barvrijwilligers met raad en daad bijstaat. Als barhoofd ben je bekend met alle procedures rond bar & keuken. Je zorgt voor openen/sluiten van het clubhuis en stuurt het team met barvrijwilligers aan. Je bent voor bezoekers het aanspreekpunt. Je verzorgt meerdere keren per hockeyseizoen een bardienst (om zo ook goed bekend te raken met de bar). Je kan zelf in Lisa aangeven wanneer je welke bardienst wilt verzorgen, de frequentie bepaal je zelf. Voorkeur voor de vroege, middag of late dienst? Alles is mogelijk!

Vanuit de barcommissie krijg je een goede inwerk-instructie en begeleiding, net zolang totdat je weet hoe het reilt en zeilt in de bar! We organiseren jaarlijks een barhoofden-avond en we communiceren als zaterdag-team via een aparte What’s app groep met elkaar. De planning verloopt via de Lisa-app.

Hoe groter het team van zaterdag barhoofden, hoe makkelijker het wordt om de barplanning rond te krijgen. Het streven is om dat het team uit 15 tot 20 barhoofden gaat bestaan!

Mocht je als ouder/verzorger niet kunnen, dan zijn er wellicht opa’s of oma’s of oudere broers/zussen (18+) die graag actief op de zaterdag betrokken willen zijn.

Meld je aan!

Ben je beschikbaar en vind je het leuk mee te draaien in het team? Stuur een berichtje naar [email protected].

Wil je eerst nog wat meer informatie, laat dat dan weten. We nemen contact met je op.

(NB.Lees je dit bericht als (jongste) jeugdlid? Bespreek deze oproep dan met je ouders!)

We hopen op vele enthousiaste reacties!

De barcommissie: Jolanda, Maaike, Mireille, Roger en JanWillem

 

Bijlage