header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Hockey

Trainingen weer volgens regulier rooster

Nieuws afbeelding 27-9-2019

Zaterdag 28 september om 11.00uur worden de nieuwe watervelden feestelijk geopend door Simon Buwalda, wethouder Sport Gemeente Culemborg. Een heuglijk moment, waar jij als hockeyer, vrijwilliger of ouder natuurlijk bij moet zijn!

Regulier trainingsrooster
Vanaf de opening beschikken we weer over 3 velden. Het reguliere trainingsrooster gaat dan ook weer in. Kijk even goed in de LISA app of op deze website wanneer je trainingen precies zijn. Junioren en senioren gaan vanaf maandag 30 september weer gewoon 1 ½ uur trainen. In een enkel geval verandert de dag waarop een training plaatsvindt. En let op … de velden zijn gewijzigd:

  • Veld 1 is het nieuwe waterveld naast de atletiekbaan (voorheen Veld 3)
  • Veld 2 blijft Veld 2, maar is nu ook een nieuw waterveld
  • Veld 3 is vanaf nu het semi-waterveld (voorheen Veld 1)

Afspraken gebruik nieuwe velden
T.a.v. het gebruik van onze nieuwe velden gelden enkele afspraken:

 

  • Sproeien is op alle velden noodzakelijk! Er komt nog een duidelijk instructie waarmee de coach (voor de wedstrijd) of de trainer (voor de training) de sproei-installatie kan bedienen. En let op ... veiligheid is belangrijk, dus waarschuw aanwezigen zodra de installatie aangaat. Er komt een krachtige straal uit de nieuwe sproeiers. En een natte outfit is ook niet fijn.
  • Een aantal teams beschikt over eigen houten trainingskisten. De meeste van deze kisten voldoen niet aan de gestelde criteria. Naast de grootte vormen de wielen een groot risico voor onze velden. Daarom is het tot nader order niet toegestaan deze kisten onze velden op te rijden. Trainingskisten dienen buiten het hekwerk te blijven staan. De Materiaal Commissie werkt momenteel aan een oplossing.

Bij deze willen we je bedanken: met z’n allen een maand lang op één veld en ‘thuis’-wedstrijden bij andere clubs in de regio spelen, heeft een beroep gedaan op onze flexibiliteit. We worden nu beloond met 2 nieuwe watervelden.

We wensen je heel veel speelplezier en zien je graag op 28 september bij de opening!

 

Het Bestuur CMHC


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Proef hockey

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda