header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Evenement / Feest

Opening watervelden op zaterdag 28 september !

Nieuws afbeelding 18-9-2019
Zaterdag 28 september a.s. worden de twee nieuwe watervelden van onze vereniging CMHC geopend door wethouder sport Simon Buwalda officieel geopend. 

CMHC had twee zandvelden en een semi-waterveld. De twee zandvelden worden dus twee watervelden. Het tijdstip van opening wordt later gecommuniceerd, dus volg de website en onze app nauwlettend. En vanzelfsprekend is ieder lid (en aanhang) van harte welkom bij deze opening!

Met de komst van deze watervelden kan CMHC de toekomst met veel optimisme tegemoet zien. Immers veel van onze jeugd- en seniorenteams willen op hoger niveau competitie spelen en daar hoort een beter veld bij. Wij zijn daarom blij dat de gemeente Culemborg beide zandvelden, die al meer dan 17 jaar hun dienst als speelveld hebben gedaan, vervangt. 

Sinds de komst van het nieuwe clubhuis en het semi-waterveld in 2012 is hard gewerkt om CMHC toekomstbestendig te maken. Zo is het clubhuis voorzien van zonnepanelen en is de veldverlichting van veld 2 en 3 vervangen door ledlampen. Daarnaast is het speeltenue vervangen door een kledij van moderne snit en is de website volledig up-to-date. Maar er staan nog meer wensen op het lijstje van CMHC, waaronder een heuse tribune tussen de twee nieuwe watervelden. Maar daarover later meer.

Tot slot betekent de opening van beide watervelden op 28 september a.s. dat we ook komend weekend onze wedstrijden veelal buitenshuis moeten spelen. Helaas, het is niet anders, maar ik neem aan dat we dit allemaal voor lief nemen. Want vanaf genoemde datum kunnen we allemaal op de nieuwe watervelden terecht. 
Bedankt gemeente voor het dragen van de kosten en de begeleiding van het aanleggen van de velden. En veel dank aan de accommodatiecommissie. Vele uren van denkwerk en inspanning worden nu daadwerkelijk beloond met twee prachtige watervelden!

Roeland Geertzen
Voorzitter CMHC