header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Tweedehands kledingmarkt zaterdag 5 oktober

Nieuws afbeelding 13-9-2019

Zaterdag 5 oktober organiseren we een 2e hands hockeykledingmarkt in het clubhuis bij CMHC van 12.00-14.00uur

Scoor hier iets voor een leuk prijsje en/of lever je (te kleine, nette, schone, nog draagbare) hockeykleding voor de verkoop in. Het verkoopteam bepaalt de prijs van de kleding/accessoires.

INLEVEREN KLEDING:
Aankomende 3 weken kun je kleding inleveren bij de bar van CMHC.

Wat kun je allemaal inleveren?
Hockeykleding en accessoires, zoals wedstrijd/training shirts, rokje/broek, trainingsbroek/jack, hockeyschoenen (veld/zaal), scheen/handbeschermers, hockeysticks (veld/zaal), hockeytassen.

Graag alle kleding gewassen inleveren en netjes verpakken. Let er op dat alle kleding/spullen in goede staat zijn (niet kapot, verkleurd of gedateerd).

GEVONDEN VOORWERPEN:
Gevonden voorwerpen die voor de verkoopdatum niet zijn opgehaald worden ook te koop aangeboden. Mis je nog iets, kom dan dus vóór 5 oktober kijken of er nog iets van je ligt. Wanneer we een telefoonnummer vinden op een kledingstuk bellen we dit altijd even na. Na de beurs gaan de overgebleven gevonden voorwerpen naar een goed doel.

OPBRENGST:
De opbrengst komt 100% ten goede aan de vereniging en zal weer goed worden geïnvesteerd in CMHC. Niet verkocht materiaal wordt een volgende keer nogmaals aangeboden en wat na 2 beurzen niet is verkocht gaat naar een goed doel.

Tot ziens op zaterdag 5 oktober.

Een sportieve groet!

CMHC

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda