header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Hockey

Tijdelijk trainingsschema

Nieuws afbeelding 25-8-2019
Het opstellen van het trainingsschema is ieder jaar weer een hele toer. Aan de ene kant proberen we het trainingsschema zoveel mogelijk voorspelbaar (hetzelfde als voorgaande seizoenen) te laten zijn; aan de andere kant wordt er rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de train(st)ers. Dit jaar kwamen er zelfs twee extra uitdagingen bij: de bouw van de watervelden en de zomervakantie.
 
We zijn heel trots dat we watervelden krijgen. Die worden op dit moment aangelegd, maar zullen niet beschikbaar zijn als het seizoen begint. De verwachting is dat we 30 september weer drie velden tot onze beschikking hebben, mits het weer de aanleg van de watervelden niet vertraagt. Tot die tijd werken we met een aangepast trainingsrooster met trainingsblokken van 1 uur op Veld 1. De teams trainen grotendeels op dezelfde momenten als in het reguliere rooster, maar er zijn kleine verschuivingen en in een enkel geval hebben we moeten uitwijken wat betreft de trainingsdag. We hopen op jullie begrip. Het wedstrijdsecretariaat heeft bovendien de KNHB verzocht de eerste weken zoveel mogelijk uitwedstrijden te plannen.
 
De tweede uitdaging is de vakantie Midden. Die valt namelijk heel laat. Normaliter starten de trainingen na de vakantie, maar dat zou betekenen dat we maar één trainingsweek hebben voor aanvang van het seizoen. We hebben besloten om 26 augustus, de laatste week van de vakantie, al te beginnen met trainen. We zijn ons bewust dat mogelijk niet alle hockey(st)ers en train(st)ers al terug zijn, maar met een kleinere groep kan al zeker gestart worden!
 
Het trainingsschema is terug te vinden op onze website en in de CMHC App.

Gerelateerde nieuwsberichten

Proef hockey

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda