header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Update watervelden CMHC

Nieuws afbeelding 10-6-2019 Wellicht lijkt het of er rond de vervanging van veld 2 & 3 niets gebeurd. Niets is minder waar! Een kleine, maar belangrijke update...

Begin februari is het grote nieuws gedeeld dat CMHC de beschikking krijgt over twee watervelden. Net hiervoor had de gemeenteraad ingestemd met de meerjaren investerings- en onderhoudsplanning buitensport voor de gemeente Culemborg. Een essentiele mijlpaal om de aanbesteding voor deze verbouwing te kunnen starten. 

Aangezien de gemeente eigenaar is van de sportvelden, zal de gemeente de aanleg van onze watervelden verzorgen. De afgelopen periode is een aanbestedingsprocedure doorlopen, die momenteel heeft geleid tot de keuze van een aannemer. Naar alle waarschijnlijk kan hier later deze maand over meer over gedeeld worden.

De CMHC Waterveldcommissie heeft de afgelopen maanden ook niet stilgezeten. De belangrijkste activiteit die de commissie heeft ondernomen betrof het aanleveren van eisen en wensen t.a.v. de kwaliteit van de mat (toplaag), de ondergrond, de sproei-installatie, de belijning, het hekwerk en alle andere zaken die bij een nieuw veld komen kijken. Deze eisen en wensen zijn door de gemeente meegenomen in de aanbesteding van het 'werk'. 

Ook de materiaalcommissie heeft al een aantal voorbereidingen getroffen. Naast de aanschaf van dimpelballen (zie foto) als wedstrijd/inspeelballen, worden er op ieder veld zogenaamde veldafscheiders geregeld. De rode buizen zijn inmiddels van de velden verdwenen en een stevig dik touw komt hiervoor in de plaats. Ook handig voor het doen van bijzondere trainingsoefeningen.

De komende maanden zal er veel op CMHC afkomen.  De waterveldcommissie zal dan deel uitmaken van een zogenaamd Bouwteam. De aanleg van twee watervelden gaat dan echt van start!


Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda