header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

ROGER TRAPT AF

Nieuws afbeelding 28-8-2022 Van de voorzitter

Er is weer veel leven op de hockeyclub, het seizoen is weer begonnen.
En wat voor seizoen: dit jaar bestaat CMHC 50 jaar en dat Lustrum gaan we uitgebreid vieren.

Helaas moeten we ook even stilstaan bij een droevig bericht: het overlijden in Colombia van oud lid Nienke Bawa, actief bij onze hockeyclub tussen 2006-2010.

De eerste reguliere voorbereidingen zijn getroffen. De materiaalcommissie heeft de keepers en trainingsmaterialen verdeeld, en flink opgeruimd. De nieuwe 0.0 Bavaria parasols zijn geplaatst en het dak is weer schoon.

De barcommissie heeft de ouders weer opgeroepen om zich in te schrijven voor de altijd gezellige bardienst.

Kijken nog even bij de vacatures, waar ook de dankbare vrijwilligersfunctie barcoach staat. Zonder veel barcoaches kunnen we de bar niet draaien en wanneer we met een grote groep zijn hoef je maar eens in de zoveel weken.

Andere vrijwilligersfuncties krijgen ondertussen invulling, zo hebben we diverse aanmeldingen voor de vertrouwenscommissie ontvangen. Wil je iets doen voor de club - maakt niet uit wat - , meld je dan bij mij, dan drinken we een kop koffie.

Dit weekend heeft de Technische Commissie een enerverende Startdag georganiseerd waar de de coaches gecoacht, de trainers getraind en de kinderen een intensieve clinic van Heren 1 en dames 1 kregen.

In de middag hebben we onze Heren 1 in een sloep clinic op de Culemborgse Lek mogen ontwaren.  Dit is een onderdeel van hun teamweekend.

Volgende week zaterdag is Het Johan Froeling Familietoernooi waar traditioneel alle geledingen meedoen: jong, oud, ertussen in, kundig of onkundig in hockey. Als je maar gezellig bent. We sluiten af met een top BBQ en lekkere frietjes.

Je kan je nog inschrijven voor Het Familietoernooi.

CMHC bruist weer en ik kijk er naar uit iedereen weer op de velden en bij de lustrumactiviteiten te zien.

Namens het Bestuur,

Roger van Asselt
06-46265620


Reacties


Walter Oomen

6-9-2022 @ 17:11:40 |Top start seizoen

Reageer op het nieuws