header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Kampioenen 2022

Nieuws afbeelding 13-6-2022 CMHC scoort Hockey-Kampioenen

Meisjes B1
Tot de laatste wedstrijd in de competitie hielden ze het spannend. Ze hadden drie punten nodig om veilig als eerste te eindigen in de 2e klasse. En dat deden ze. Met het minste aantal doelpunten tegen werden ze kampioen. Samen met trainer/ coach Jip van Ewijk uit Heren 1.

Jongens C1
Ze werden kampioen in de 2e klasse voorcompetitie. Eindigden als 1e op doelsaldo, in de 1e klasse zaalcompetitie. In de laatste wedstrijd van dit veldseizoen moesten ze winnen of gelijk spelen om bovenaan te eindigen. Ze wonnen en werden met 30 punten uit 10 wedstrijden ongeslagen kampioen in de 1e klasse. Onder leiding van trainer /coach Chris van den Heuvel en co-coaches Timon, Igor en manager Martijn.

Jongens C2
Eindigden als 1e in de 4e klasse voorcompetitie. Werden ook eerste in de 3e klasse tussencompetitie. Speelden niet onverdienstelijk en handhaafden zich heel goed in de 2e klasse. Onder leiding van trainer Lars, coach Robert en manager Edith.

Jongens D1
Bleven ongeslagen in de voorcompetitie. Met het grootste aantal doelpunten voor en de minste tegen werden ze kampioen in de 4e klasse voorcompetitie. Onder leiding van trainer Floris, coach Tim en manager Lieke.

Meisjes A1
In de 3e klasse voorcompetitie eindigden ze ongeslagen bovenaan. Speelden de rest van het seizoen heel verdienstelijk om de punten mee en eindigden 3e in de 2e klasse. Onder leiding van trainers Eva, Lieke en Stefana en coach Arthur.

Meisjes C2
Eindigden in de 4e klasse tussencompetitie en promoveerden naar de 3e klasse, Met trainers Fenna, Matthijs en Luuk, coaches Edith en Dorien en managers Susan en Doeien.

Meisjes C1
In de 2e klasse voorcompetitie scoorden ze de meeste doelpunten en kregen er slechts 2 tegen. Promoveerden als een raket naar de 1e klasse. Dat deden ze onder leiding van Trainer Pum, coach Esther en manager Petwin.

Meisjes D1
Voor de winterstop werden ze kampioen in de 3e klasse tussencompetitie. Ze hielden die vibe vast door als eerste te eindigen in de 2e klasse zaalcompetitie. Onder leiding van trainers Marieke en Floris en de uitgebreide begeleidingsstaf van Marion, Joris, Alieke en Christa.

Dames A
In de vierde klasse begonnen ze neutraal. Na een aantal mooie overwinningen blonk een kampioenschap aan de horizon. Met een grote selectie wisten ze op de laatste zondag het kampioenschap binnen te slepen. Dat alles onder de bezielende leiding van Joris.

G1
Ongeslagen bleven ze net niet helemaal en zo bleef het spannend om de punten. Ze werden kampioen en dat deden ze samen met trainer Maarten, coach en manager Nienke en Sjaak.

En… Dames Jong en natuurlijk Heren 1Foto's: Maren Oude Essink


Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda