header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

een nieuw jaar

Nieuws afbeelding 2-1-2022 De Wiener Philharmoniker voert op Nieuwjaarsdag voor 1000 mensen publiek het Nieuwjaarsconcert uit. Met mondkapjes. We passen ons aan en gaan door.

Zo ook CMHC.

Commissies, bestuur, coaches, trainers, rij- en fruitouders, iedereen heeft de draad weer opgepakt en we hebben in 2021 een goede eerste seizoenshelft beleefd tot het abrupte einde van het zaalhockey. We kijken terug op een groots familietoernooi, mooie speeldagen met derde helften op het terras. We hebben geïnvesteerd in de kwaliteit met trainer en coach opleidingen. Een grote lichting B-jeugd is geslaagd voor de spelregelcursus. Een bierpongtoernooi, gezellige vrijdagavonden voor en door onze jong-volwassenen en een thriller van een ZilverCup wedstrijd.

Een groep senioren is vanaf oktober onder de noemer ‘De Derde Helft’ elke woensdag op onze club voor gezelligheid en (hockey)spelletjes. Binnen een paar weken is het aantal deelnemers gegroeid van 10 naar 25 mensen. Welkom bij CMHC.

Speciale waardering is er voor onze barcommissie, met steeds wisselende regelingen en controles van QR-codes, niet het leukste om te doen. Ook de zaalcommissie samen met de lijncoördinatoren overladen we met lof. Midden in de voorbereiding is de nieuwe zaalcommissie aangetreden en meteen kon het schema omgegooid worden door de vijf uur restrictie. Laten we heel hard hopen dat we de zaal in het begin van 2022 nog kunnen oppakken, het is zo’n leuk spelletje.

Over het buitenseizoen mogen we toch wel voorzichtig optimistisch zijn. 2022 Is het jaar dat de Culemborgse Mixed Hockeyclub 50 jaar bestaat. De lustrumcommissie is druk met de voorbereidingen zodat we het nieuwe seizoen spetterend starten en een heel jaar lang het tiende lustrum vullen met  plezier in hockey en met elkaar.

Als je nog historisch materiaal hebt dan ontvangen we dat graag.

Laten we de draad weer snel oppakken en hopen dat alles weer gaat zoals we gewend zijn. Vol gaan voor onze passie, zoals de Radetzky Mars uit de speakers knalt tijdens het Nieuwjaarsconcert.

Namens het bestuur wensen wij leden, vrijwilligers en ouders een sportief en gezond 2022. We zien elkaar binnenkort weer in de zaal of op de velden.

Roger van Asselt
Voorzitter CMHC

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda