header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

De Derde Helft

Nieuws afbeelding 1-1-2022
De Derde Helft @CMHC.

Ouderen zijn welkom in ons clubhuis voor een gezellig bakkie koffie, samen spelletjes spelen of meedoen aan wandelhockey op het veld.

De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderen Fonds met als doel samen met sportverenigingen een sociaal actieve leefwereld voor ouderen en een ouderenvriendelijke sportomgeving creëren.

Ouderen zijn er lekker even uit, ontmoeten andere mensen en zijn sportief in beweging als ze dat zelf willen. Niets is verplicht, alles mag.

CMHC doet ook aan mee aan De Derde Helft.

Elisabeth le Belle, Roger van Asselt, Jaap Saunier en Cees Beks zitten in de werkgroep die al maanden bezig is met de voorbereiding. Jaap en Cees begeleiden de ouderen bij het Oldstars Walking Hockey.

De Derde Helft is elke woensdag van 14.00 - 16.00 uur in het clubhuis @CMHC.

Ken je ouderen die het vast leuk vinden om een woensdagmiddag langs te komen, dan kunnen zij zich opgeven via een mail naar [email protected] of via deze link.

NB:
Vanwege de corona-veiligheid zijn de bijeenkomsten even stopgezet. Wil je weten wanneer we weer starten, stuur dan een mail, dan laten we weten wanneer we weer beginnen.

Onlangs heeft Elisabeth een interview gegeven op SRC.