header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Verslag

Nieuws afbeelding 8-9-2021 CMHC Heren 1 klaar voor het nieuwe seizoen na geslaagd teamweekend

Samenwerking, communicatie, tactiek en spelplezier. Daar ging het allemaal om tijdens het teamweekend van CMHC Heren 1. Wekenlang werd de spanning opgebouwd, de locatie en activiteiten werden angstvallig geheimgehouden. De ontknoping vond plaats in het weekend van het Familietoernooi.

Op vrijdagavond was ons hoofdveld het toneel van een Bubbelbal-wedstrijd en een potje archery attack (kruising tussen trefbal en paintball). De avond werd afgesloten met een professionele pubquiz onder de bezielende leiding van Matthijs van Haaften (de nestor van H1).


Team Beach Party

De mannen mochten natuurlijk niet ontbreken op ons jaarlijkse Johan Froeling Familietoernooi. Het team werd ingeschreven onder de naam Team Beach Party. Speciaal voor deze gelegenheid werden de heren gehuld in frisse T-shirts met een retro zonneklep.


Wat de mannen niet wisten is dat zij het middelpunt zouden worden van het Grote CMHC Heren 1 Bingospel. De jongste jeugd had de opdracht om aan de hand van bingokaarten de rugnummers te verzamelen. De kids gingen vol enthousiasme op jacht naar onze sterspelers. De beloning voor een volle kaart was een echte heren 1 zonneklep.Er werden uiteraard ook nog een paar wedstrijden gespeeld, dit alles onder het mom van meedoen is belangrijker dan winnen. De mannen maakte er een heuse show van met hun touch-and-go hockey-spel.


Oefenpotjes

De zondag werd afgetrapt met een ontbijt op de club. Aansluitend heeft trainer/coach Laurens Kruijff de doelstellingen, aandachtscirkels en teamtaken met de heren doorgenomen.
De middag stond in het teken van een drieluik tegen HC Mierlo H1 en Rapid H1 (Gorinchem). De eerste wedstrijd van het drieluik werd glansrijk met 6:0 gewonnen (HC Mierlo). De korte nachten en de inspanningen van de voorgaande dagen eisten hun tol in de laatste wedstrijd, deze werd verloren met 1:3 (Rapid).
Moe, maar voldaan, kijken de mannen terug op een bere-geslaagd weekend op onze zo geliefde club. Op naar het nieuwe seizoen.


Erik van den Heuvel
Team Manager CMHC H1