header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Roger van Asselt

Nieuws afbeelding 5-9-2021 We zijn weer los

Hoe fijn is het om iedereen weer op het hockeyveld te zien en te spreken. We hebben het seizoen geopend met een fantastisch Johan Froeling Familietoernooi. Johan werd mooi in herinnering gebracht door zijn familieleden met een prachtige foto van hem op hun teamshirt.

De teams hebben zich creatief uitgedost in white sensation, tijgerprints, festivaloutfit (vol ongeduld wanneer dat weer mag denk ik) tot een bijenzwerm. Fantastisch voorbereid door Mireille, Annette en Fernaud, samen met Alieke, Eline, Mathijs en Jolanda achter de bar, heerlijke burgers gebakken door Simon, Cas en Koen en hulp van Patrick, Sanne en nog vele anderen.


Inmiddels is de eerste competitie ook gespeeld door jongens A1, waarmee CMHC sinds lange tijd met een jeugdteam in de landelijke competitie speelt. Helaas net niet gewonnen (3-4) maar toch een prima prestatie gezien de korte voorbereidingstijd.

Komende weken gaan we weer vol het seizoen in met de competitie. Dank voor alle organisatie door de bekende vrijwilligers en nieuwe vrijwilligers zoals Henk bij de scheidsrechterscommissie, Martin achter de bar en Michiel & Luuk bij de TC.

Binnenkort krijgen jullie de uitnodiging voor Het CMHC Vrijwilligers Event. Wil je zelf ook wat doen, we hebben nog hartstikke leuke klussen liggen, zoals zaalhockeyplanning, klussen aan het clubhuis, ledenwerving en barcoaching.

Het bestuur is druk met de voorbereiding van de jaarstukken voor de ALV, de aanpassing van de statuten, de uitrol van de ledenbehoud en -wervingsplannen, diverse themaweken zoals een Seniorendag, Valpreventie, Week van de Eenzaamheid, de Culemborgse Sportweek en de Sponsordag. En natuurlijk met het Lustrum. Tijdens de volgende ALV volgt een sneak preview van de enthousiaste lustrumcommissie 2022-2023.

We maken er een mooi seizoen van en houden corona onder controle. Belangrijke afspraak is nog steeds: houd anderhalve meter afstand en neem een zitplaats op het terras of in de het clubhuis.

Ik heb er veel zin in, net als jullie. Zie en spreek jullie graag weer op de velden.

Roger