header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

🍀

Nieuws afbeelding 24-8-2021
Geluk-Hockey?

Ja, zo zou je het G-hockey kunnen noemen. Voor de kinderen maar ook voor de ouders, de coaches en de trainers is het G-hockey echt een Geluksmomentje.

Als je ziet hoe enthousiast de G-hockeyers zijn, ze verheugen zich al dagen van te voren op de training op vrijdag en de wedstrijd op zaterdag en willen natuurlijk allemaal kampioen worden.... Het plezier van de kinderen is een lust voor het oog en heel dankbaar en betekenisvol werk om te mogen doen. Daar wordt iedereen Gelukkig van. 

Een Geluk-Hockey-Coach gezocht voor het G2-hockeyteam

Voor ca 10 wedstrijden in het hele hockey-seizoen, waarvan de helft een thuiswedstrijd. De G-hockeyers spelen in 6-tallen op meestal een zaterdagmiddag.

Vind je het leuk om alleen of misschien wel met iemand samen het G2-team te begeleiden bij wedstrijden, stuur dan een berichtje naar [email protected], dan nemen we contact met je op. We begrijpen dat je misschien eerst wat meer informatie wilt hebben.

Oh, het is niet nodig om verstand van hockey te hebben.

Er is nog plaats voor G-hockeyers

Je bent van harte welkom op de training om een paar keer mee te trainen. Als je het leuk vindt dan kan je lid worden en ook wedstrijden spelen. Wil je gelijk lid worden klik dan hier, dan nemen we contact met je op.

Vrijdag a.s. om 19.00 uur start de training van de G-hockeyers.

Een mooi moment om al een beetje van het Geluk te proeven.

De TC
De tijd van je leven