header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Mededeling

voorzitter talk

Nieuws afbeelding 5-6-2021

We kunnen weer bijna helemaal los

 

Vanaf vandaag kunnen alle leeftijdscategorieën weer in teamverband hockeyen. Voor de jeugd is er gelukkig nog de mogelijkheid om een kleine regionale competitie te spelen.

 

We hebben het afgelopen halfjaar zeker niet stil gezeten bij CMHC.


Tijdens de komende ledenvergadering woensdag 16 juni a.s. 20.00 uur in het clubhuis hoor je er alles over. Meld je hier aan.


De Technische Commissie heeft:

  • binnen alle veranderende corona-regelingen allerlei trainings- en wedstrijdvormen aangeboden waardoor we ons geliefde hockeyspelletje zoveel mogelijk hebben kunnen spelen
  • zich ondertussen voorbereid voor een nieuw – normaal – seizoen, de teamindeling is rond, elk jaar weer een hele klus.
De accommodatiecommissie is:
  • druk bezig met voorbereiden van allerlei onderhoudsactiviteiten in het clubhuis, het terras en het terrein
  • blij dat met, jawel 23 vrijwilligers al een goede start is gemaakt op de NLdoet - CMHCdoet dag.

De barcommissie:

  • De bar en het terras hebben nog beperkingen , maar ook daar heeft de barcommissie inmiddels een goede en veilig initiatief getoond met de teamkratten.

Ook bestuurlijk zijn er ontwikkelingen. Zaterdag was ik aanwezig bij de ALV van de KNHB waarbij belangrijke besluiten zijn genomen:

  • Alle vrijwilligers (scheidsrechters, trainers en coaches etc.) zullen gebonden worden aan de KNHB zodat we een veilige omgeving kunnen bieden voor onze leden. In onze waardencirkel is veiligheid een belangrijke waarde. Hier kan je de CMHC waardencirkel nog eens bekijken - onder 'Communicatie'. Of hier op de website.
  • Met een nieuw bindingsmodel is een andere opzet gekozen voor contributieafdracht en deelname aan KNHB activiteiten. Als vereniging kan je andere lidmaatschapsvormen invoeren, waardoor de drempel om te blijven hockeyen, legaal en verzekerd, verlaagd wordt. Een voorbeeld is ons trainingslidmaatschap+.

Ledenbinding is ook voor CMHC een prioriteit om groei voor onze vereniging te realiseren.

  • De Ledencommissie heeft daarom een mooi meerjarenplan gemaakt dat we stap voor stap invoeren in lijn met onze waardencirkel.
Kom voor een toelichting naar de ALV.

We hebben hebben er als bestuur veel zin om jullie allen weer live te zien.

Bij de ALV woensdag 16 juni en natuurlijk in de competitie, bij de derde helft en andere (feest)activiteiten die ons allemaal de tijd van ons leven bij CMHC geven.

 

Namens het bestuur
Roger van Asselt - voorzitter

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws