header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Hockey

M8E2

Nieuws afbeelding 8-5-2021
I LOVE HOCKEY

Het was een leuke wedstrijd want we hebben nog niet zo vaak 11 tegen 11 gedaan.
Maar dat maakt het juist leuk en ook cool dat ze teams wisselen bijvoorbeeld ik met Elivia, Mara, Anna-Floor en Elise, dat zijn al 5 mensen en dan ook nog uit een ander team 6 mensen Josefien,Brechtje,Imke,Floor,Zara en nog iemand maar ik ken niet al die namen van de spelers van de andere teams.

En er waren ook andere coaches omdat de coaches van je team zijn niet altijd de ouder van iemand die in je team zit. Het is wel leuk zo kan je ook nieuwe kinderen ontmoeten die ook op hockey zitten maar dan in een ander team waar je zelf in zit en de coaches ook natuurlijk.

We hebben 2 keer al elf tegen elf gedaan maar het is wel even wennen om dat te doen het is best wel anders je moet bijvoorbeeld soms harder slaan. En je moet meer rennen en goed op je plek blijven staan anders schiet iemand naast en dan kan je niet even snel naar de bal rennen en dan nog even naar voor spelen en nog veel meer. Maar het went wel als we het vaker doen. Ik vind het zelf super leuk om te doen dus ik wil wel vaker dat gaan doen.

En nu kijk ik er echt naar uit om naar de D te gaan.

I LOVE HOCKEY

Cathelijne Helsloot
M8E2

Onderlinge wedstrijd op 8 mei 2021