header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Parkeren bij CMHC? Alleen in daartoe aanwezen vakken!

Nieuws afbeelding 17-3-2019 Op de zaterdag is het veelal een gezellige drukte. Het parkeerterrein is op zo'n dag gauw vol en ook de parkeervakken net buiten de poort worden dan gebruikt. Helaas wordt er toch geregeld 'creatief' geparkeerd. Uit pure gemakzucht wordt de auto in het gras, op de stoep, langs het clubhuis of zelfs op de toerit rond ons clubhuis neergezet. Lekker makkelijk, snel je auto uit en naar je kinderen op het hockeyveld kijken. Blijkbaar is dat wandelingetje van de flats naar de club iets teveel gevraagd.

Fout parkeren levert gevaarlijke situaties op! Zo was afgelopen zaterdag de toerit rond het clubhuis door een paar auto's geblokkeerd. Deze toegang wordt gebruikt voor eventuele hulpdiensten. En laat nu juist 's middags de ambulance nodig zijn. Gelukkig waren de foutparkeerders al weg en kon de ambulance tot aan het veld komen. Met het slachtoffer is het gelukkig goed afgelopen.

Parkeren is dus alleen toegestaan in de daartoe aangegeven vakken. Er zal strenger gecontroleerd gaan worden. En jij kan daarbij helpen! Spreek de foutparkeerder aan en verzoek hem of haar de auto te verplaatsen. 

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda