header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Mededeling

10 april

Nieuws afbeelding 11-3-2021 De inschrijving is gesloten. We zitten vol.

Lentekriebels
Op zaterdag 10 april organiseren we de Giga Lente Games. Een sportieve ochtend op het hockeyveld van CMHC. Met leuke hindernissen, spannende wedstrijdjes en iets lekkers. Iedereen uit groep 2 tot en met 8 mag meedoen, leden en niet-leden. Het maakt niet uit of je goed kunt hockeyen of nog nooit een stick hebt vastgehouden. Kom alleen of neem al je vriendjes of vriendinnetjes mee. Als ze maar de lentekriebels hebben.

Leuk en lekker
Op de Giga Lente Games verdien je je eigen prijs door opdrachten te doen en leuke wedstrijden met en tegen elkaar te spelen. Goed, minder goed, jongens, meiden allemaal door elkaar. Je krijgt van ons uiteraard een hockeystick en een bitje als je die niet hebt. Het is niet alleen actie, aan het einde heb je zelf je heerlijke prijs verdiend.

Zaterdag 10 april - 10.30 uur
De Giga Lente Games vinden plaats op zaterdag 10 april op de hockeyvelden van CMHC, Middelcoopstraat 69. We starten om 10.30, maar zorg dat je er om 10.15 bent. De Games zijn rond 12.00 afgelopen. Meedoen is helemaal gratis. Geef jezelf en je vrienden(innen) op via onderstaande link.

Tot 10 april😄

Vergeet je vriendjes en vriendinnetjes niet hè.

PS: er kan een persfotograaf langskomen om foto's te maken van de gezelligheid en de jeugd op de CMHC velden. Als je niet in beeld wilt komen, laat het de leiding dan weten of loop even weg van de camera😀