header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

.

Nieuws afbeelding 6-2-2021 De tijd van mijn leven bij CMHC 🔴⚪

Op de middelbare school als 12 jarige ontdekte ik hockey. Ik wilde toen nog heel graag op voetbal, maar voetbal was op dat moment nog niks voor meisjes (aldus mijn moeder). Na een aantal keer meetrainen was ik om.

Bij meisjes C3 mocht ik de rest van het seizoen meespelen. Van mijn trainer Jaap Saunier kreeg ik een lintje om mijn stick om mij te helpen herinneren dat ik mijn stick aan mijn rechterhand moest houden. Zo’n 17 jaar later sta ik weer samen met trainer Jaap op t veld, alleen nu als speelster van Dames 1. 
 
Het leukste van hockey vind ik de wedstrijden, het strijden als team om de overwinning en daarna samen de winst vieren of het verdriet wegdrinken 😀
 
Naast hockey, vind je mij nog veel vaker op de club. Op zaterdag en zondag sta ik wel eens te fluiten of fluiters te begeleiden. Samen met het Jeugdbestuur organiseer ik de leukste feestjes op de club en sinds 2 jaar ben ik lid van het Bestuur en zet ik mij vooral in voor evenementen en sponsoring.
 
Veel van mijn vrienden heb ik bij CMHC leren kennen. Gezellig de hele dag op de club met vrienden wedstrijden kijken en zelf spelen. CMHC voelt voor mij als een tweede thuis en de rood-witte draad door mijn leven. Ik hoop nog vele jaren op het veld te staan, want ik kan me geen leven voorstellen zonder hockey.
 
Groetjes,
Sanne ter Burg (STB)

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda