header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Mededeling

Van de voorzitter

Nieuws afbeelding 25-10-2020 Velen kennen me al, maar voor wie me nog niet kent een korte introductie. Ik ben Roger van Asselt en getrouwd met Annette. We hebben 3 kinderen, Toon, Cune en Pum.
We hockeyen allemaal. Ik woon in Culemborg sinds 2002 in de wijk Landzicht en werk bij Kropman Prefabricage en ben daar vestigingsmanager. Naast hockeyer in Veteranen B ben ik actief geweest als penningmeester, heb ik gecoacht, scheidsrechters begeleid en de laatste jaren heel veel plezier gehad in de barcommissie.
 
De Algemene Leden Vergadering heeft mij op 28 september j.l. gekozen als voorzitter van jullie club. Een grote eer en ik neem die taak met veel energie op me.

Als we Corona onder de hamer hebben, zal je me veel zien op de club. Ik vind het belangrijk dat jullie me aanspreken als je iets wilt delen of als je een leuk idee hebt. Ik geloof dat iedereen een talent heeft en het is fantastisch dat zoveel mensen dat talent ook maatschappelijk inzetten voor CMHC.
 
Ik ben trots op de (nieuwe) mensen in de vele commissies, de trainers en coaches, de leden, de ouders en verzorgers en bestuursleden. Zij maken met hun enthousiasme CMHC tot een levendige en gezellige club, waar wij en onze kinderen graag hun vrije tijd en een deel van hun leven doorbrengen.
 
Wil je ook je talent inzetten?  We zoeken een voorzitter & handige leden voor de nieuwe accommodatie commissie. Mail me dan zal ik je meer informatie geven: [email protected]
 
Ook al staat het hockeyen nu even een waakvlammetje, straks laten we het vuur weer volop branden.
 
Hou vol en take care. Ik zie jullie straks weer in het clubhuis en op de velden.
 
Roger van Asselt
 
Het nieuwe bestuur:
 
Roger van Asselt- voorzitter
Joost Boogaard - secretaris
Jeroen Anbeek - penningmeester
Sanne ter Burg- evenementen en sponsoring
Matthijs Stevens - technische commissie
Monique Nijenhof- communicatie
Vacature – accommodatie