header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Mededeling

Corona update - additionele maatregelen per 28 augustus

Nieuws afbeelding 27-8-2020 Extra maatregelen voor terras en clubhuis van toepassing

In onze vorige Corona Update hadden we het nog over versoepeling van de maatregelen. Helaas zullen er vanaf dit moment extra maatregelen van kracht zijn om het voor ons allen veilig te houden. 
In ons CMHC COVID-19 Protocol zijn alle maatregelen te vinden. Via dit nieuwsbericht delen we de meest belangrijke veranderingen.

De belangrijkste wijziging is dat voor ons terras en clubhuis dezelfde maatregelen gelden als voor de Horeca. Dit betekent het volgende:

 • Gezondheidscheck: Blijf thuis als je klachten hebt (neusverkoudheid, loopneus, niezen,  keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging en/of plotseling verlies van reuk of smaak) en laat je zo spoedig mogelijk testen;
 • Verplichte registratie: iedereen vanaf 13 jaar en ouder dient t.b.v. mogelijk bron- en contactonderzoek zich via www.cmhc.nl/registratie te registreren;
 • Placeren: een duur woord dat inhoud dat iedereen die gebruik maakt van het terras of clubhuis plaats moet nemen op een stoel of bank.
Registratie geldt voor iedereen: leden, teams van andere clubs en overige bezoekers. Op wedstrijddagen geldt een 100% registratie. Dus ook indien je na de wedstrijd direct naar huis gaat. Registratie is niet noodzakelijk op trainingsdagen. Voorwaarde is dan wel dat je na de training direct het sportterrein verlaat. Blijf je langer dan is registratie weer verplicht.
In een ander nieuwsbericht op onze website staat te lezen hoe je je kan registreren. 

Verder zijn er nog een aantal andere maatregelen van toepassing:

 • Van de coach/teammanager/trainer wordt verwacht dat hij/zij voorafgaand aan de wedstrijd/training bij spelers, begeleiding en bezoekers langs de lijn heeft gecheckt of de registratie op orde is. Bij thuiswedstrijden zal ook de tegenstander hiernaar bevraagd moeten worden.
 • Bestuur, commissieleden, bardienst... kortom alle vrijwilligers van CMHC hebben een rol in het naleven van de Corona maatregelen. Zo voeren zij regelmatig een controle uit of je je hebt geregistreerd. Zorg daarom dat je de bevestigingsmail van je registratie op je mobiel kan tonen. Ben je thuis vergeten je te registreren... geen nood, zodra je op de club aankomt kan je de QR-code scannen en zorgen dat dit in orde komt.
 • De 1,5 meter maatregel geldt overal. Terras en clubhuis zijn hierop ook ingericht een aanpassing (bv verplaatsen van stoelen) is niet toegestaan. In het clubhuis zijn diverse aanwijzingen aangebracht. Volg deze op. 
 • Ouders en overige bezoekers kunnen niet in het clubhuis plaatsnemen. Dit is voorbehouden aan sporters (leden en gastteams). Deze groep kan wel het clubhuis in voor een bestelling aan de bar of toiletbezoek.
 • Kleedkamers blijven afgesloten. Ofwel... teambespreking op het veld en thuis omkleden & douchen.
 • Registratie geldt veelal ook bij andere clubs. Check daarom vóór vertrek de website van de te bezoeken vereniging. Maak voor uitwedstrijden geen gebruik van de CMHC-registratie.
 • Draag een mondkapje indien je met elkaar in één auto stapt voor een uitwedstrijd.
 • Gebruik alleen een eigen bidon. Of beter... zorg dat je niet besmet kan worden door materialen van een ander te gebruiken.

Meer informatie is te vinden in ons geupdate COVID-19 protocol (even inloggen via de website). Dit document kan je vinden indien je via de website inlogt. Het advies is deze door te lezen. Voor de coach / teammanager / trainer is dit eigenlijk een 'must'.

Stay safe!


Het bestuur van CMHC
27 augustus 2020