header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Mededeling

Registratieformulier bezoek CMHC

Nieuws afbeelding 26-8-2020 Registreer je hier voor ieder bezoek aan CMHC!


Het terras en clubhuis van CMHC wordt gezien als horecagelegenheid. I.v.m. Corona gelden hiervoor additionele maatregelen als een gezondheidscheck, aanwezigheidsregistratie van de bezoeker en placering.

Registratieplicht
Registratie is verplicht voor leden, gastteams, begeleiding, chauffeurs, supporters, publiek ... kortom voor iedereen van 13 jaar of ouder die gebruik maakt van het terras en/of het clubhuis.
  • Op wedstrijddagen (met name zaterdag en zondag) is registratie voor iedereen van 13 jaar of ouder verplicht. Ook indien je niet het terras of clubhuis betreedt.
  • Op trainingsdagen is registratie niet noodzakelijk indien het lid na de training direct het terrein verlaat. Zodra je toch het clubhuis betreedt of op het terras gaat zitten... scan dan eerst de QR-code en vul het formulier ter plaatse in.

Toegang tot het CMHC terrein is alleen mogelijk indien je kan bevestigen dat:
  • je gezond bent (géén last van (milde) verkoudheidsklachten, niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten, of een verhoging boven de 38 graden),
  • het registratieformulier naar waarheid invult,
  • en akkoord gaat met de voorwaarden.

Hoe registreren?
  • Registratie kan vanaf twee dagen voordat CMHC wordt bezocht
  • Ben je 13 jaar of ouder.... scan de QR-code (posters clubhuis) of ga naar www.cmhc.nl/registratie
  • Doe de gezondheidscheck en vul het formulier in (leden loggen in met hun lidnummer)

Controles
Houd er rekening mee dat actieve controles op registratie kunnen plaatsvinden! Dit kan door een ambtenaar worden gedaan (politie, BOA), maar ook door vrijwilligers van onze club (bestuur, commissieleden, bardienst of coach). 
Bewaar daarom altijd de bevestiging van je registratie die je via e-mail hebt ontvangen. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking!

Borging privacy
Inzage van aangeleverde persoonsgegevens is voorbehouden aan geautoriseerde gebruikers en worden alleen gebruikt indien de GGD dit vanwege bron- en contactonderzoek verlangd. 
Na 14 dagen worden de gegevens automatisch verwijderd.