header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jeugd

Keeper... meldt je aan voor de keepertraining!

Nieuws afbeelding 30-7-2020
Beste keepers van CMHC

Het vorig seizoen zit er weer een tijdje op, de nieuwe teamindeling is gecommuniceerd en de materialen zijn ingeleverd bij de MatCie. De komende maand zullen de materialen gecheckt worden en waar nodig hersteld of vervangen worden. Alle voorbereidingen zijn gericht op het nieuwe seizoen.

Zoals jullie misschien al gehoord of gelezen hebben ...  komend seizoen wordt gestart met de keepersschool onder leiding van de Pi-Academie van Pia de Wolf.

De training staat gepland op elke donderdag van 18.30-20.30. Om 18:30 uur zijn eerst de keepers van C- en D-teams aan de beurt; om 19:30 volgen dan de keepers van A- en B-jeugd. Een professionele training waar je als keeper veel van kan leren. Gaaf!

Om de training zo goed mogelijk op te kunnen zetten vraag ik jullie om je aan te melden voor de training. Via deze weg hebben we dan een goed overzicht van de keepers die met de training mee gaan doen.

Zodra de school begint zal Pia samen met jullie een app groep opstarten, zodat ze jullie rechtstreeks kan benaderen mocht dat nodig zijn.
Als je komend seizoen meedoet met de keepertraining van Pi-Academie, stuur dan een mailtje naar [email protected]

Fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen!

Albert Hepkema
Technische Commissie
Coördinator keepers