header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Hockey

Keeperstraining 2020-2021 door Pi-Academie

Nieuws afbeelding 17-6-2020

Komend seizoen start op CMHC de keepersschool, geleid door Pia de Wolf van de Pi-Academie.

Pia is een zeer ervaren keeper en heeft gekeept in Nederlands A en B en bij diverse clubs in Dames 1. Andere clubs in de regio waar de Pi-Academie actief is zijn Nijmeegse MHC, Gorinchemse HC Rapid, MHC Bemmel, HCOB in Elst en de Kromhouters in Tiel.

Bij de Pi-Academie is er plaats voor iedereen. De doelstelling binnen de Pi-Academie is dat iedere keeper ongeacht niveau of leeftijd plezier beleeft aan de trainingen. Daarnaast staat natuurlijk het leren en toepassen van de aangeleerde oefenstof centraal.

Ontwikkeldoelen
Er wordt samen met iedere keeper een plan opgesteld met ontwikkeldoelen. Gedurende het seizoen zijn er 2 evaluatiemomenten: halverwege (winterstop) en aan het einde. Zo blijven de keepers steeds uitdaging houden om aan te werken. In de oefeningen zit een opbouw van eenvoudige naar complexe (meerdere) acties. Alle technieken die een keeper nodig heeft op zijn niveau komen natuurlijk aan bod gedurende het seizoen.Tijdens de training worden regelmatig video opnames gemaakt om direct of thuis zelf ook goed te zien waar je goede en ontwikkelpunten liggen.

De training bij CMHC zal hoogstwaarschijnlijk op de maandagavond plaatsvinden. Er zullen 2 trainingen van een uur worden aangeboden. De verdeling zal op een later moment bekend worden gemaakt.

Meld je aan als keepertrainer:
Tijdens de training traint Pia ook direct de trainers. Dit betekent dat we per training, trainers willen hebben die het leuk vinden om met keepers te werken en ook tegelijkertijd gecoacht worden door Pia om een goede trainer te worden. Je hoeft niet persé keeper te zijn om je als trainer aan te melden.

Verdere informatie met betrekking tot indeling, dag en tijd volgt op een later tijdstip.

Albert Hepkema
Technische Commissie
Coördinator keepers

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Proef hockey

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda