header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Mededeling

Corona update - versoepeling maatregelen per 15 juni

Nieuws afbeelding 14-6-2020 Clubhuis mag weer open!

Afgelopen vrijdag heeft het bestuur van de gemeente het bericht ontvangen dat de sanitaire voorzieningen op de sportaccommodaties per 15 juni weer in gebruik genomen mogen worden. Concreet betekent dat dat de multifunctionele kleedkameraccommodatie op Terweijde, de douches en toiletten in de verenigingsgebouwen op sportpark Terweijde en sportpark Parijsch en bij overige buitensportverenigingen met een eigen accommodatie weer open kunnen. 

Alhoewel het nog niet duidelijk is of aanvullende regels en richtlijnen worden afgekondigd, wilden wij dit bericht toch al delen. Zo kunnen bijvoorbeeld de keeperlockers weer worden gebruikt. De keepertas hoeft dus niet meer mee naar huis!

T.a.v. hygiĆ«ne en schoonmaak geldt dat het voor CMHC ondoenlijk is om dagelijks het clubhuis en in het bijzonder de sanitaire voorzieningen te reinigen. Schoonmaak blijft het reguliere schema volgen. Wel zal er gezorgd worden dat extra ontsmettingsmiddelen in onze toiletruimten beschikbaar komen. Het devies blijft... 'Maak thuis gebruik van het toilet en houdt ook binnen rekening met de 1,5 meter afstand! (> 18 jaar).

Let op... bovenstaande geldt alleen voor algemeen gebruik van het clubhuis. Bar & Keuken blijven vooralsnog gesloten. Zeer waarschijnlijk kunnen deze per 1 juli worden geopend. 'Nazitten' op het terras of in het clubhuis is helaas nog steeds niet mogelijk.

Het bestuur van CMHC
14 juni 2020