header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Complimenten!

Nieuws afbeelding 31-5-2020
Nu de jeugdtrainingen weer een aantal weken aan de gang zijn en ook de senioren van hun eerste training hebben genoten, willen we iedereen complimenteren met het correct 'opvolgen' van de door ons opgestelde protocollen. Vanaf de eerste trainingsdag houden alle jeugdleden zich vóór, tijdens als na de training uitstekend aan de corona maatregelen. 
Begeleiders helpen de teams om zich aan de regels te houden en geven daarbij zelf het goede voorbeeld. En de ouders brengen en halen de jongere jeugd kort voor en na de training op vanaf de parkeerplaats. Op gepaste afstand vanaf het clubhuis, als vooraf aangegeven. De meeste seniorenteams stoppen uit zichzelf na een dik uur trainen, ook wanneer er daarna nog tijd en ruimte is om door te trainen. En vooral dank aan alle trainers en trainsters: dank dat ook jullie zo'n positieve bijdrage hebben geleverd bij de opstart van de trainingen.
 
En tot slot wil ik ook een bedankje uitspreken aan hen die achter de schermen bezig zijn geweest met het schrijven van ons COVID-19 protocol, het verzorgen van de bewegwijzering op en rondom de velden, en aan hen die in korte tijd de trainingsroosters hebben aangepast. Zonder jullie inzet was er niet zo'n vlotte herstart van de trainingen geweest.
 
En voor hen die toch nog twijfelen over bepaalde gemaakte afspraken rondom de trainingen:
 
  • kom niet eerder dan 10 minuten voor de training op het sportcomplex en ga na de training direct naar huis;
  • loop volgens de aangegeven looproute naar en van de velden;
  • het clubhuis is en blijft gesloten (waarschijnlijk tot 1 juli). Alleen de berging voor trainingsmaterialen en veldverlichting zijn toegankelijk voor trainers;
  • water neem je mee van huis;
  • als je als ouder je kind met de auto komt brengen naar de training, kom niet verder dan de parkeerplaats of beter.......kom lekker met de fiets!
  • Ons COVID-19 regels kan je hier vinden.

Ik wens iedereen veel hockeyplezier toe!
 
Roeland Geertzen
Voorzitter CMHC

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda