header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Hockey

Indeling teams volgend seizoen

Nieuws afbeelding 1-4-2020

Beste hockeyvrienden van CMHC,

Spelers, ouders/verzorgers, coaches en trainers,

Nederland, dus ook onze club, is in de greep van het corona-virus. Hierdoor zijn de hockeyvelden gesloten en kunnen we niet trainen en geen wedstrijden spelen. Ook de geplande selectietrainingen kunnen dus niet doorgaan. De technische commissie is bezig na te denken over de mogelijkheden voor de teamindelingen van volgend seizoen (2020-2021).

Wat we nu doen
We halen actief en systematisch informatie op bij trainers en coaches over hun spelers/speelsters. Het eerste deel van de informatie zijn de evaluatieformulieren van de spelers/speelsters. Die komen nu beetje bij beetje binnen. Een ander deel van de informatie zal verkregen worden via één op één (video)gesprekken met de huidige coaches. De eerste gesprekken voor de jongste jeugd staan voor komende week gepland.

De KNHB heeft op basis van de gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM  moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen. De Technische Commissie wacht af of de situatie nog verandert na 28 april. Alleen in dat geval is er voor de zomervakantie hopelijk nog een mogelijkheid om selectietrainingen plaats te laten vinden. Voor nu rest ons helaas niets anders dan te vragen om jullie begrip en geduld.

De Technische Commissie

Albert, Alieke, Arthur, Edgar, Erik , Igor, Joris, Marion, Matthijs, Michaƫla, Vincent, Wiebe, Wim, Wynand.

Gerelateerde nieuwsberichten

Proef hockey

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda