header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Hockey

Scheidsrechter bij CMHC

Nieuws afbeelding 5-3-2020
Doe mee en word ook scheidsrechter bij onze club!

Zonder scheidsrechters geen hockey! Het belang van goede scheidsrechters bij een hockeywedstrijd zal niemand ontkennen. Het goed begeleiden van een wedstrijd is een leuke maar ook lastige taak. 

Bij CMHC worden de wedstrijden van de D, C en B-junioren gefloten door onze eigen B- en A-junioren. Alle andere wedstrijden worden gefloten door onze seniorenteams. En gelukkig hebben we ook veel enthousiaste vrijwilligers. 

We organiseren we weer een aantal scheidsrechtersexamens. Deze vinden plaats op
24 maart, 7 april en 21 april. Alle B-jeugd en hoger die nog niet in het bezit zijn van een scheidsrechterskaart worden per mail voor een van de examendata uitgenodigd. 
Ben je geen spelend lid, maar wil je wel graag je scheidsrechterskaart halen om wedstrijden voor CMHC te mogen fluiten? Dat kan, graag zelfs! Stuur dan even een mailtje naar Manon Verhoeven via [email protected]

Op maandag 23 maart organiseren we nog een examentraining van 20.00 - 21.30 uur. Tijdens deze avond behandelt Ronald Wielinga de examenstof en is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Dit is een uitgelezen kans om extra goed voorbereid je examen in te gaan! Wil je hieraan meedoen? Stuur een mailtje naar Ronald via [email protected]

Gerelateerde nieuwsberichten

Proef hockey

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda