header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Scheidsrechtersbeleid vernieuwd

Nieuws afbeelding 2-3-2020

De scheidsrechterscommissie heeft in overleg met de technische commissie en het bestuur van CMHC het scheidsrechtersbeleid herzien/vernieuwd.

Scheidsrechterskaart
Om wedstrijden te mogen begeleiden, dienen scheidsrechters in het bezit te zijn van een scheidsrechterskaart. Voor A- en B-jeugd en alle senioren is het behalen van een scheidsrechterskaart verplicht. Dit heeft geen vrijblijvend karakter. Leden vanaf 16 jaar en ouder zijn bovendien alleen speelgerechtigd mét scheidsrechterskaart.

Scheidsrechtersexamen
In principe worden er 2 maal per seizoen 2 scheidsrechters­examens gepland (4 in totaal). We proberen deze te plannen in september/oktober en maart/april. Hierbij zijn we afhankelijk van de KNHB.
Het is verplicht om aanwezig te zijn bij een gepland scheidsrechters­examen. De leden die het betreft ontvangen een uitnodiging. Enkel met goede redenen, ter beoordeling aan de scheidsrechterscommissie, mag men afwezig zijn bij een scheidsrechtersexamen.

Eerstvolgende examen: dinsdag 17 maart 2020

Ook niet-spelende leden en ouders van leden zijn van harte welkom om te ondersteunen als scheidsrechter. Wilt u ook meedoen aan het scheidsrechtersexamen? Meld dit bij de scheidsrechterscommissie.

Scheidsrechtersbeleid
Het volledige scheidsrechtersbeleid van CMHC is terug te lezen op deze website onder Hockey/arbitrage en scheidsrechters 


Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda