header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

CMHC doet mee met NLDOET op 15 en 16 maart! Jij toch ook???

Nieuws afbeelding 23-2-2019

Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart doet CMHC mee aan NL Doet. De vrijdag wordt er geklust door leerlingen van Lek & Linge. Fantastisch!

Zeer waarschijnlijk zijn er ook op de zaterdag nog wat klussen te klaren. We hebben opruimwerk, schoonmaakwerk en kluswerk. Ben je als ouder een beetje handig? Wil je onze vereniging een beetje helpen? Uiteraard, want ook jij bent CMHC! 

Je hulp is van harte welkom! Kom op zaterdag 16 maart gewoon een uurtje langs en support één van onze klussen. Met NLDOET zijn we zowel buiten als binnen bezig.


Wat hebben we aan klussen op stapel staan?

Er is veel te doen. Denk aan ramen wassen, picknicktafels in elkaar zetten, banken en plantenbakken schuren en beitsen, het boeibord van het clubhuis schilderen, trainingsberging opruimen en schoonmaken, sponsor borden soppen, wedstrijdhoek leeg halen en schoon maken, terras vegen etc. Er is een hele lijst. 

We hopen dat jij je aangesproken voelt en met ons de handen uit de mouwen komt steken. Je kan je aanmelden via [email protected]. Kom langs en help mee. Gewoon doen! Gewoon NLDOET! 

p.s. voor verbruiksmaterialen wordt verzorgd; voor sommige klussen hebben we nog gereedschap nodig (schuurmachines, verlengsnoeren, etc. )


Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda