header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

NLDOET bij CMHC groot succes!

Nieuws afbeelding 12-3-2018

Afgelopen zaterdag 10 maart, de eerste wedstrijddag na de winterperiode, waren vele vrijwilligers bij CMHC actief in het kader van NLDOET – de jaarlijks terugkerende landelijke vrijwilligersdag.

Rond en in het clubhuis is hard gewerkt aan verschillende activiteiten. En het resultaat mag er zijn!

Op het terras en aan de voorkant van het clubhuis zijn fraaie bloembakken verschenen. Appelpallets zijn gevuld met aarde en van rood / witte beplanting voorzien. De planten zullen deze zomer zeker nog gaan groeien en bloeien en ons terras opfleuren.

Daarnaast zijn er stevige palen de grond in geslagen om de parasols te verankeren. Een intensieve klus waar wel wat bij kwam kijken. Aanvankelijk werd op de fundering van ons oude clubhuis gestuit, maar ook deze uitdaging is succesvol aangegaan.

Ook vanuit het clubhuis werd alles buiten steeds beter zichtbaar. Een ramenwasploeg heeft zowel buiten als binnen alle ramen beetgepakt. Gelet op het aantal ramen en kozijnen, een aanzienlijke klus. Het clubhuis oogt weer fraai!

Het dak en rond het clubhuis is het weer schoon. Met een professionele bladblazer zijn blad en takken van het dak verwijderd. Ook het zand dat van het veld zich tegen ons kozijnen verzameld is weer weg.

Tot slot werd de bestrating bij de ingang gerepareerd en heeft de duurzaamheidstegel, overhandigd bij de officiële opening van ons project, een markante plek in ons trottoir gekregen!

Met dank aan al die vrijwilligers die op 10 maart en de dagen daarvoor hun bijdrage hebben geleverd! Casper, Marc, Bram, Carolien, Marion, Hans, Chester, Dimitry, Annette, Hans, Lody, Marjos, Jeroen, Ralf, Martin, en nog vele anderen… dank voor jullie support aan onze mooie club!

Laat de zon maar schijnen … het terras is geopend!!Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda