header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

CMHC duurzame sportvereniging

Nieuws afbeelding 11-3-2018

Terwijl andere leden buiten in het kader van NL Doet de vereniging lente klaar maakten, werd binnen het feit gevierd dat CMHC een van de eerste duurzame hockeyclubs van Nederland is.
Sinds het najaar van 2017 staan er 106 zonnepanelen op het dak van het clubhuis, is de verlichting in het clubhuis en op de lichtmasten langs twee velden vervangen door ledverlichting. Om een en ander te volgen is er in het clubhuis een speciale tv aan gebracht om dit alles te monitoren.

In het gehele proces van overgang naar duurzame energie is CMHC geadviseerd door Lucas Hullegie van Sportief Opgewekt uit Arnhem. In zijn aanwezigheid werden contracten met de gemeente Culemborg getekend, één om de zonnepanelen op het dak van de gemeentelijke kleedkamers te mogen plaatsen en één om de ledlampen op de lichtmasten op termijn over te dragen aan de gemeente.

Wethouder sport van de gemeente Culemborg Fouad Sidali toonde zich bijzonder verheugd dat deze hockeyclub, een vereniging van 100% vrijwilligers, volledig zelfstandig deze stap in verduurzaming heeft gezet. Hij is blij dat de gemeente Culemborg ook op het terrein van verduurzaming van sport zich koploper in Nederland mag noemen.

Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda