header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Wordt CMHC de meest duurzame club van Nederland?

Nieuws afbeelding 4-1-2019
CMHC heeft aanzienlijk geïnvesteerd op duurzaamheid. Met de installatie van meer dan 100 zonnepanelen en het aanbrengen van LED-verlichting op de velden en in het clubhuis, wordt er een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd. Tijdens afgelopen ALV heeft de penningmeester al de eerste positieve resultaten laten zien. Naast het thema energie, wordt ook langs de thema's inkoop, kantine en afval gewerkt aan verder verduurzaming van onze vereniging. 

CMHC heeft zich ingeschreven voor de Duurzame Clubverkiezing. De organisaties Sportief Opgewekt, Triodos Bank, Stichting Waarborgfonds Sport, Duurzaam Verenigen en Sportservice Noord-Brabant organiseren deze verkiezing om clubs te belonen voor hun duurzame inspanningen en om elkaar te inspireren. Hierbij tonen sportverenigingen in Nederland hun initiatieven op het gebied van energie, afval, kantine en inkoop via een eigen competitiepagina. De winnende sportvereniging ontvangt een hoofdprijs van maar liefst 7.500 euro! Dit zou toch een mooie opsteker voor onze vereniging zijn.
 
Er is een leuk introductiefilmpje gemaakt. Indien je goed kijkt herken je spelers van JA2, VHA en VHB! 

Je kan je stem uitbrengen m.b.v. je Facebook of LinkedIn account. Hoe? Heel eenvoudig:
Je Facebook of LinkedIn account wordt alleen voor het stemmen gebruikt en nadrukkelijk niet voor andere doeleinden.

De prijsuitreiking zal op 1 februari in ons duurzame clubhuis plaatsvinden. Dat de vereniging met de mooiste duurzame ideeën en een vooruitziende blik moge winnen!


Reacties


Hans Orlemans van Amstel

4-1-2019 @ 20:24:27 |grootse stap in de juiste richting.

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

SPOTLIGHT
ONZE WAARDEN
🔴⚪ LOGO

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda