header foto header foto header foto header foto header foto
 

Welke maat CMHC tenue heb jij? Kom passen!

Algemeen Nieuws afbeelding

22-4 Beste leden van CMHC,
Ter voorbereiding op de verplichte overstap naar een volledig nieuwe CMHC tenue, bieden wij jullie de mogelijkheid de juiste maat van het tenue te bepalen. Vervolgens kun je het tenue in de nog te openen CMHC webshop bestellen. De webshop opent begin juni. We hebben passhirts, pasbroeken en pasrokjes in alle maten, van 128 tot XXXL. Op de navolgende

Lees verder

Nieuwe clubkleding CMHC

Algemeen Nieuws afbeelding

12-4Beste leden van CMHC,

Tijdens de bijzondere ledenvergadering van woensdag 21 maart jl, hebben onze leden met overtuiging gekozen voor The Indian Maharadja als onze nieuwe clubkledingleverancier! We zijn blij met het design, de kwaliteit en ook de extra mogelijkheden die dit biedt!


Lees verder

Disney helden en heldinnen (familie)toernooi

Toernooien Nieuws afbeelding

16-4
De inschrijving is geopend!

Schrijf je familie/vrienden-team nu in via dit formulier!

Wat kun je zoal verwachten: 8 tegen 8 op een half veld; Leuke activiteiten! (meer info volgt later); €120,= per team inclusief BBQ (max. 12 spelers); extra deelnemers € 10,- per persoon.


Lees verder

Check je bereikbaarheid!

Algemeen Nieuws afbeelding

25-3 Om alle communicatie via LISA optimaal te laten verlopen is het van belang dat de juiste e-mailadressen en telefoonnummers in ons systeem vermeld staan. Bij deze de oproep ... doe de check!
Ga naar onze website en lees het volledige nieuwsbericht . Log vervolgens in en pas waar nodig e-mail en telefoongegevens aan! 

Lees verder

Selectietrainingen

Hockey Nieuws afbeelding

22-4 Het is alweer eind april en dat betekent dat de voorbereidingen voor de teamindelingen voor volgend seizoen in volle gang zijn.


Het indelingsbeleid van CMHC streeft ernaar dat een speler/speelster op het niveau hockeyt dat het beste past bij zijn of haar vaardigheden. Pas dan kan er voor iedereen van hockeyplezier sprake zijn.Lees verder

Shirt sponsor worden van CMHC?

Sponsoring Nieuws afbeelding

22-4Beste (potentiƫle) sponsoren van CMHC,

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat onze leden met ingang van het nieuwe seizoen (vanaf 1 september a.s.) in een prachtig nieuw clubtenue op de velden thuis en in de regio hun wedstrijden zullen spelen. Onze vaste shirtsponsoren ABN Amro en Henk Scholten Volvo zullen op de borst en linkermouw verschijnen. Per team, per lijn, per

Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Instagram -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda